TURCESCU CANTA LA EUROVIZION !!

TURCESCU CANTA LA EUROVIZION !!

0 103
Daca o asemenea STIRE nu aparea scrisa intr-un ziar si n-o comenta ieri noapte insusi dumnealui, Dl. Banciu, cel mai "reusit" imitator al lui Mircea Badea, n-o credeam verosimila. Dar asa e, ROBERT TURCESCU VA CANTA (ACUM, MAI SPRE BATRANETE) la EUROVIZION!
Ce va iesi, nici nu mai are importanta. Caci azi, concursul muzical cu pricina "Eurovizion", a coborat, cel putin calitativ, mult sub valoarea de odinioara a Cerbului de Aur. Dar mai bine sa-l citim pe George Stanca:  
DRAGA ROBERT TURCESCU, "În fine, iată o veste bună. Te lansezi pe tărâmul muzicii lejere… Vestea era ÅŸi mai bună dacă te lăsai de comentarii. În fine, lumea s-ar bucura.Pentru ea sau pentru tine. Nu îÅ£i prevăd o carieră strălucită nici în muzică. Mai întâi, fiindcă te-am auzit cântând. O faci ca un răcan, nu ca un colonel ce eÅŸti…
Eram la Sharm al Sheik ÅŸi cum ai auzit că pe scenă cântă o trupă românească, ai sărit pe podium, ai luat microfonul ÅŸi ai cântat atât de fals, că îmi venea să te… contrazic cu microfonul peste dantură. Dar, atunci îmi erai simpatic… Nu vreau să te descurajez, dar am mai cunoscut, pe vremuri, un băiat care, cum vedea un microfon , se-neca în bale ÅŸi care azi a ajuns Horia Brenciu… Eu ÅŸtiam că dacă nu ai ureche, nu o poÅ£i căpăta pe parcurs. Horia m-a uimit, e minunat azi; o mare surpriză pentru mine. Cânta cam ca tine în Sinai. Probabil că… exerciÅ£iul. Rodajul…
Acum că eÅŸti mai liber, fiindcă altfel te vedeam cotcodăcind pe la Cotroceni, optaÅŸi pentru muzică. Ai voce ÅŸi sunt convins că exersând , Å£i-ai dezvoltat ÅŸi urechea. Ce faci acum este un risc de imagine. Åži de carieră. Dar, realizezi că peste nici doi ani nu mai poÅ£i fi nici trompeÅ£ică la soldăţeii de plumb. Dacă azi toÅ£i te ÅŸtiu ca „ăla de dă lustru în locurile catifelate prezidenÅ£iale", apucându-te de cântat, începe confuzia. Åži, mai eÅŸti ÅŸi cam brunet… Într-un an, spre bucuria trianteniÅŸtilor – ÅŸi a mea… – n-o să se mai ÅŸtie ce eÅŸti: comentator sau gurist? Cal sau măgar. La fel ca ratatul ăla de fu asistent la Capatos: nici actor, nici ziarist, un rateu cu miros de bere băşită… Participi la Eurovoision! Te baÅ£i cu Naomi, care trans…cede din Dana International,… Viva Victoria! Să vezi cu el probleme, ce bile o să iei pe Å£eastă. Eu o ÅŸtiu pe dânsa de când era el… Mai e Vaka-kare-plânge cu un tender de Diesel ruginit ÅŸi obez, dar cu voce… Să nu mai spun că e ÅŸi Elena Cârstea genială, cu o voce cât era judeÅ£ul ArgeÅŸ , cu Dobrin cu tot. E drept că aici contează piesa nu solistul. TotuÅŸi… Nu îÅ£i urez succes. Ci, să te faci de kakao, aÅŸa cum îi făceai tu pe unii invitaÅ£i. Să cânÅ£i atât de fals, încât să se încreÅ£ească pielea pe podiÅŸul Getic… Să fii de-o bilă neagră, Turcescule ! Asta, dacă nu se primeÅŸte un telefon de la Cotroceni..". (Scrisoarea lui George Stanca, aparuta in Clik)
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.