Tupeu de curva

Tupeu de curva

0 206


Ca Habsburgii au fost intotdeauna dominati de rapacitate o arata istoria. Si mersul istoriei le-a venit de hac.


Se pare insa ca, odata cu iarna lor, s-au transformat in corbi hrapareti. Dovada tot circul cu retrocedarea Castelului Bran. S-a mai scris despre acest lucru, mi-am spus si eu parerea, dar nu pot sa nu revin, sincer indignat fiind, de cele ce se pot petrece in tara noastra, cu avutul national, in general, si cu acest castel, in special.


Bag seama ca au inceput sa apara prin Apus tot felul de marlani cu asa-zis sange albastru care, profitand de antecedentul ” Micky Pelesanul “, pretind tot mai multe din bogatia istorica a Romaniei.


Asa si acest Dominic. Probabil la indemnul vreunei dude, care i-o fi zis, mai pe tiganeste, “ba, hai si baga si tu zvastul, ca tine la fraierii astia “, acest Dominic s-a transformat in corb hraparet si, prin mijloace mai mult sau mai putin cinstite si cu un ajutor sigur interesat, vrea sa se faca stapan pe o bucata din istoria noastra.


Nu agreez cearta politica, nefasta dezvoltarii tarii, dar acum, cand se incearca fraudarea istoriei cu pretentii strambe, pica bine zavistia dintre democrati si liberali. Datorita ei democratii au descoperit ilegalitati in retrocedarea Branului, agreata de liberali, repet, nu lipsita de interes, altfel nu s-ar strofoci atata ministrul liberal al Culturii.


Totodata a iesit la iveala? si lipsa de caracter a unor pierde-vara care s-au trezit, acuma, ca e de luat, sa si ameninte Statul roman cu dare in judecata si pretentii banesti de 150.000.000 euro drept despagubiri, adica atata cat nu face tot neamul lor, cu morti si vii la un loc.


Cu ce a contribuit acest neam la binele tarii, a Romaniei, ca sa aiba obrazul de a cere ?


Tot istoria demonstreaza contrariul, caci habsburgii au oferit doar jale si oropsire, mai ales romanilor si provinciei Transilvania.


Sper ca ai nostril conducatori nu-si vor incovoia din nou spinarea ca sa stea capra in fata unor neaveniti.


?


Dan Bota


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.