Tunetul la Garcini

Tunetul la Garcini

0 158

Cartierul sacelean Garcini este cunoscut ca fiind un cartier tiganesc si in care infractionalitatea si infractorii se gasesc la tot pasul. De aceea venise vremea ca politistii sa faca ceva ordine si pe acolo, spre diminuarea factorului infractional.

Astfel, azi dimineata a avut loc o razie de amploare in acest cartier marginas sacelean Gârcini.
Descinderile au inceput, conform legii, la ora 6.00. Au fost ridicate mai multe persoane, care au fost duse la politie pentru audieri.
Mascaþii au perchezitionat mai multe locuinte de unde au ridicat probe si obiecte furate.
Actiunea politistilor face parte din vestita operatiune „Tunetul”, ordonata in toata tara de ministrul Internelor il lupta cu infractionalitatea tot mai mare semnalata in ultima vreme.
Cartierul Garcini a fost ales ca punct de pornire a actiunilor din cadrul operatiunii „Tunetul” deoarece el este cunoscut pentru gradul ridicat de infractionalitate.

Pana in prezent au fost retinute in jur de 20 de persoane, care au fost ridicate de politisti sub acuzatia de spargeri de societati comerciale, ca urmare a 27 de perchezitii efectuate de politisti.

Potrivit anchetatorilor, in urma percheziþiilor au fost ridicate mai multe bunuri care dovedesc implicarea persoanelor retinute in spargerea unor societati comerciale.
La actiune au participat politisti din cinci judete, respectiv Brasov, Covasna, Prahova, Sibiu, Harghita, plus trupe de mascati mascaþi.

Asteptam curiosi si alte rezultatele .

Asteptam curiosi rezultatele .

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.