Tucunel, candidat la euro-parlamentare

Tucunel, candidat la euro-parlamentare

0 175

Vineri, la Sibiu, presedintii organizatiilor PSD din Regiunea Centru s-au intalnit pentru a stabili candidatii care vor reprezenta judetele din centrul tarii in competitia pentru alegerile europene. Printre cei alesi se afla si Nicolae Tucunel, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Brasov. Ceilalti candidati sunt: Radu Podgorean (Sibiu), Mihaela Kardos (Mures), Ioana Matis (Alba), Alina Natalia Drinca (Covasna) si Andrei Adrian Jan (Harghita).


In cadrul intalnirii, a fost salutata decizia conducerii partidului de a introduce criteriul reprezentativitatii regionale a listei candidatilor pentru alegerile europene, participantii manifestandu-si intentia de a colabora strans in privinta coordonarii campaniei electorale in judetele din care fac parte.


De asemenea, presedintii organizatiilor judetene au atras atentia asupra necesitatii adaptarii mesajului campaniei la realitatile zonei si utilizarea „cu preponderenta a canalelor de comunicare directa cu oamenii”. La intrunire au fost prezenti si vicepresedintii Marain Sarbu si Ioan Rus.


?


Nicolae Tucunel si-a manifestat intentia de a candida pentru un loc in Parlamentul European cu ocazia lectiilor luate la Brasov de pesedistii bucuresteni pentru pregatirea campaniei electorale la alegerile euro-parlamentare. „E doar o idee, organizatia locala m-a propus pe mine dar va trebui sa concurez cu ceilalti candidati din Regiunea 7 Centru, pentru ca fiecare regiune va propune un singur parlamentar pentru locurile eligibile”, spunea atunci Tucunel.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.