Trupa Provincialii este prima finalista pentru Cerbul de Aur 2008

Trupa Provincialii este prima finalista pentru Cerbul de Aur 2008

0 46

Prima semifinala a Festivalului International Cerbul de Aur 2008 s-a incheiat. Premiul a fost adjudecat de trupa Provincialii si solistul Dragos Chircu. Acest prim eveniment a fost organizat de Televiziunea Romana in cadrul emisiunii „Taverna estival”, prezentata de Iulian Vrabete si Alina Sorescu.
Provincialii au cantat piesele „Time” si „Oameni”, iar Dragos Chircu a interpretat „Breathe Easy” si „Dreptul meu”. Trupa Provincialii si Dragos Chircu au un CV impresionant, ei fiind, printre altele, castigatorii trofeului Mamaia, in 2005, respectiv in 2006.
Finalistii pentru Cerbul de Aur 2008 sunt selectati pe baza votului telespectatorilor si a notelor din partea juriului, format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.
Celelalte trupe care s-au prezentat in aceasta prima semifinala in speranta ca vor urca pe scena cea mare a festivalului gazduit de orasul nostru au fost: Rafael & Co, Annamari Dancs, Tavi Colen Band, Romeo Zaharia si Jasmine.
Primii doi finalisti alesi vor concura cu alti patru, care vor fi desemnati in semifinalele ce vor avea loc pe 27 iulie si 3 august.
Finala selectiei pentru Cerbul de Aur 2008 este programata pe 10 august si va fi gazduita, ca si fazele anterioare, de emisiunea „Taverna estival”, transmisa in direct de TVR 1.
La cea de-a 16 editie a Festivalului Cerbul de Aur, organizata de TVR in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov si cu sprijinul Prefecturii si Consiliului Judetean Brasov, vor participa 30 de concurenti, 27 din strainatate si trei din Romania (pentru mai multe detalii despre festival, puteti accesa www.cerbuldeaur.ro).

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.