Trupa Fara Zahar concerteaza la Brasov

Trupa Fara Zahar concerteaza la Brasov

0 151

Trupa Fara Zahar te asteapta in Club Suburban, vineri, 29 mai 2009, la un eveniment muzical, plin de umor, incepand cu orele 20:30.
Fara Zahar este o trupa de muzica si umor, care a abordat, intr-o maniera proprie, mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului.
Stilul formatiei se construieste prin parodii la adresa mediului rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime si violuri, manelism etc.
Trupa a luat fiinta la inceputul anului 2001, primele aparitii publice avand loc in cadrul Cenaclului Moldavia, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi. Membrii ei s-au nascut in orasul Dorohoi si se numesc Bobi (Gabriel Dumitras – chitara, voce) si Bobo (Bogdan Burlacianu – chitara, voce).
In anul 2003, casa de discuri Zone Records accepta sa produca trupa Fara Zahar. In martie se semneaza contractul, in luna mai au loc inregistrarile iar in septembrie apare primul album, Episodu’ unu: Amenintarea faitonului, si primul videoclip, la piesa Sandu
Doi ani mai tarziu, in 2005, „Fara Zahar” obtine Discul de Aur pentru vinzarile primului album. In octombrie apare cel de al doilea, Episodu’ 2 de la Dorohoi, pe cd multimedia. Se filmeaza videoclipurile pieselor 4/69 si Cataua.
In 2006, membrii trupei cocheteaza cu televiziunea, gasind si altemodalitati de exprimare. In primavara, Bobi si Bobo colaboreaza la ProTV, ca actori in emisiunea ’Noi nu suntem normali’. In iunie apare cartea ’Voi n-ati intrebat, Fara Zahar va raspunde’, la editura Polirom, cu articolele publicate in Suplimentul de Cultura.
Se naste o noua formula de concert Fara Zahar, cu trupa live, impreuna cu Dan Gaina la chitara bas si Andrei Petrila la tobe. In august Fara Zahar semneaza un nou contract de productie cu Roton, iar in octombrie incep inregistrarile pentru cel de-al treilea album.
Ei au reusit sa adune multi fani datorita unor piese precum Sandu, De la sate, Hip hop s-asa, 4 din 69, Cataua, Lav stori si mai noua piesa Dunitru.
Biletele s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Eventim (online) si Germanos din toata tara.
Pretul acestora este de 25 RON, urmand ca in ziua concertului pretul acestora sa fie de 30 RON.
Biletele sunt limitate la un numar de 600.
Clubul Suburban este situat pe strada Bd 15 Noiembrie nr. 86 in Centrul Civic.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.