Trofeul Audi Brașov 2021, la viteză pe traseu montan, gata pentru start...

Trofeul Audi Brașov 2021, la viteză pe traseu montan, gata pentru start pe Drumul Poienii; competiția se desfășoară cu restricții de circulație

0 41

Trofeul Audi Brașov 2021 va avea loc în acest weekend pe traseul cunoscut de pe Drumul Poienii. La start sunt așteptați peste 90 de concurenți din diferite clase, astfel încât spectacolul va fi pe măsura unui eveniment de excepție.

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă urmează să aloce ultimele puncte în clasamentele anuale. Pentru prima dată, concurenții vor folosi sistemul de referință Performance Factor, ce va intra în vigoare din 2022. Astfel, etapa de viteză în coastă oferă concurenților posibilitatea aclimatizării cu aceste noi sisteme, înainte de începerea unui nou sezon.

Trofeul Audi Brașov 2021 este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov. Audi România este partenerul principal al competiției, colaborarea cu grupul organizatoric AMC Racing – AMC Curse urmând a debuta în acest weekend. Cunoscuta marcă auto are o istorie lungă în motorsport, astfel încât parteneriatul va aduce o imagine avantajoasă evenimentelor motorsport din România.

Programul de închidere a circulației
Având în vedere programul strict de închidere a circulației, organizatorii au rugămintea ca participanții să se adapteze și să își pregătească programul din weekend, astfel încât să nu existe probleme organizatorice. Evenimentul va avea două pauze pentru deschiderea circulației astfel: Sâmbătă în intervalul 13:00 – 14:00 și Duminică în intervalul 12:00 – 13:00.
Circulația va fi restricționată astfel:
Circulația restricționată de la: str. După Ziduri până la DN1E km 6+800 (Drumul Poienii)  
Sâmbătă, 09.10 : intervalul orar 8,30-13,00 și 14,00-18,30
Duminică, 10.10 : intervalul orar 8,30- 12,00

D.D. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.