Tricourile ude ale Primariei contra cavalerilor medievali de la judet

Tricourile ude ale Primariei contra cavalerilor medievali de la judet

0 65

La sfarsitul saptamanii trecute la concurenta cu Sarbatorile medievale ale Brasovului, Piata Sfatului a fost transformata de municipalitate in… beachparty. Initiativa a apartinut, ad-hoc, conducerii Primariei Brasov. Ca la orice petrecere pe plaja care se respecta, nu au lipsit concursurile privind ridicarea celui mai frumos castel de nisip, competitii de volei pe plaja amenajata si bataile cu baloane umplute cu apa. Un barman profesionist a facut adevarate demonstratii de virtuozitate, rezultatul final fiind o serie de delicioase cocktail-uri exotice. ?n rest balene gonflabile, platforme cu bile, dar ?i un unui clovn si un iluzionist i-au incantat pe cei mici. Adultii s-au putut relaxa la un pahar de bere si au avut parte de un incitant concurs de tricouri ude. Cele doua zile de petrecere s-au incheiat cu spectacole muzicale.


Toate astea, organizate de Primarie, la concurenta vadita cu Sarbatorile Medievale ale Brasovului ale Consiliului Judetean, care s-au desf?surat, tot la sfarsitul saptamanii trecute, cele mai importante evenimente din cadrul festivalului fiind organizate pe Arena sportiva „Ion Tiriac”.


Asadar, brasovenii au avsut, inca odata ocazia sa vada pe viu cum profesorul educatie fizica si sport din fruntea Primariei, George Scripcaru, a devenit mare amator de petreceri americanesti, la concurenta cu imaginea medievala a mai sobrului inginer de la judet, aristotel Cancescu.


Numai ca, jocul politic, copilaresc de altfel, de a se sicana, ne arde pe noi, brasovenii, la buzunare. Ca doar nu credeati ca nu ar fi vorba de bani publici, multi bani publici.


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.