Tribunalul uitării a decis fără drept de apel că trecutul nu mai...

Tribunalul uitării a decis fără drept de apel că trecutul nu mai există!

Discursal autorului la lansarea volumului-manifest: “Cartea Neagră a României”, de Mihai Şerban la Gaudeamus 2017
 Mă numesc Mihai Serban, am 39 de ani, sunt stabilit împreună cu soția de 15 ani în Franța și lucrez în marketing-comunicare. Ajunși în străinătate , am realizat destul de repede că nu eram neapărat bine veniți… Confruntarea avea să fie revelată în cadrul profesional, unde, pentru prima oară în viața mea, am realizat că un european de vatră milenară nu era… „conform” pentru o țară din Vestul Europei!

Culmea ironiei, colegii mei de serviciu fie ei evrei, dar si portughezi africani, arabi, etc., nu aveau această problemă de integrare, înotând în societatea occidentală precum peștele în apă!  
Ce am descoperit, m-a cutremurat! 
Acolo nu numai că nu ne agreează , dar nu ne iubesc pentru tot ceea ce suntem, cu bune si releld noastre și reprezentăm ca popor! In Occident, am învățat destul de repede că… acolo poți spune absolut orice iți trece prin minte,atâta timp cât nu deranjezi grila lor oficială de gândire! Mirarea este mare, … nu auzim despre asta la TV., pentru a intra pe fondul problemei! Interesant pentru noi, cei care am fost condiționați  să privim spre Occident cu admirații complexate, să aflăm că libertatea de gândire și a cuvântului sunt la fel de îngrădite astăzi în Vest, precum erau în România lui Chishinevski si Hannah  Pauker, sub ocupația cominterniștilor de tristă amintire!

Așadar, dacă în Occident poți spune orice exceptând ce… deranjează, atunci ce anume nu poți spune? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: orice poziție, idee sau revendicare ce ar reconsolida edificiul național și suveranitatea poporului, indirect a fost interzisă!
Tribunalul uitării, a decis fără drept de apel că trecutul nu mai există! Procedura de radiere a fost inițiată: originea, tradiția, religia, familia, morala, omul liber și în cele din urmă națiunea, toate se află sub semnul lichidării! Pe acest drum al sfârșitului, printre înșiruiții veseli, din păcate, ne aflăm și noi! 
Pentru cei care încă mai visează „vrem o tzară ca afara” , a venit timpul să se trezească din coșmar! In Occident toate măsurile impuse și adoptate în societate, ne arată că un creștin ortodox cu valori nealterate – un om cu convingeri și principii fundamentale: nu-și mai are locul! Preferința non valorilor umaniste, a neo-marxismului social și al islamului cuceritor, sunt asumate pe față!  În occident, nu mai ai voie să spui pe nume celor care se află în spatele puterii! În Occident, nu ai voie să spui că democrația reprezentativă este o formă ascunsă de dictatură financiară! Nu ai voie să vorbești despre Europa ca fiind, sinteza gândirii elene, a religiei Creștine și a civilizației romane! Va vine sa credeti? 

Nu ai voie să te împotrivești dictatului conform căreia, musulmanii sunt viitorul Europei!
Nu ai voie să te ferești de multiculturalism și arma acestuia, metisajul, codul folosit pentru a disimula genocidul albilor din Europa! 
Nu ai voie să spui că te simți agresat de omniprezenta propagandă L.G.B.T. și, nici să spui că nu te mai simți în siguranță la Paris, simțind 
agresiunea constantă și crescândă, dar nu a teroriștilor deghizați, ci a guvernelor împotriva propriilor popoare! 
Si, dacă totuși vrei să-ti riști locul de muncă, locul în societate, anturajul și chiar libertatea, vei afla foarte repede că de fapt ești doar un… antisemit, un rasist, un xenofob, un nazist, un islamofob, un homofob; un produs periculos al trecutului întunecat; un fel  de „monstru”(comunist?) de care societatea s-ar dezice fără ca nici măcar să clipească! 
Aceste interdicții care, astăzi, fac legea în Vest, exportându-se în România la pachet cu directivele europene și împrumuturile la F.M.I., încearcă să modifice radical modul în care gândim, percepem și ne exprimăm.
Fiind conștient că mulți sunt cei care s-au aliniat disciplinați în spatele acestui embargou intelectual, amintindu-mi vorbele lăsate de M. Eminescu: „Fără îndoiala există talente individuale, dar ele trebuie să intre cu rădăcinile în pământul și modul de-a fi al poporului lor, pentru a produce ceva permanent” -, am decis să preiau condeiul, în pofida riscurilor anunțate, să intru în „luptă” și să denunț o stare europeana de fapt care ne scapă printre degete,iar cei mai mulți nici măcar nu o văd. 

Reforma, mai bine zis reformarea realității pe care am acceptat-o din neatenție, se autodefinește ca fiind „politic corectă” 
Adică: o pseudo-realitate internă, reformată de unealta politico mediatică la ordinele externe. Nimic altceva decât noile forme de abuz lingvistic impuse pentru a disimula totalitarismul social și ideologic în care ne desfășurăm existențele.
De notat, pe vremuri, dictatura de-acasa preceda discet o falsificare a limbajului , în timp ce astăzi,aici, limbajul precedă viitoarei dictaturi! Acest spațiu intelectual a rezultat din tranziția de la comunismul autoritar, trecând prin capitalismul prădător și încheindu-și drumul către iad prin perversul liberalism – ultimul mare „ism” înaintea sfârșitului National! 
Astăzi, din păcate, societatea în care trăim poate fi asemănată cu o creație abstractă care, pentru a căpăta substanță și mai ales justificare, trebuie întreținută cu explicații și argumente care se trădează a fi la fel de abstracte, precum imaginea de ansamblu a societății în care trăim.

Înțelegând că minciuna are o traiectorie nebănuită, anumite întrebări au început să iasă la iveală: cum este posibil ca Marxismul ucigaș (și zecile lui de milioane de morți !), să nu reprezinte o piedică morală reala pentru televiziunile din Vest care nu ratează ocazie să-i aducă omagii și retrospective aproape elogioase ,si numainemților anilor negri ’30 … de cinci ori pe săptămână ,prezentati  ca niște monștrii însetați de sânge ! Cum se face că aceleași televiziuni îi prezintă pe români ca fiind niște fiare țigănești amatoare de corupție, furt, viol și crimă- în timp ce  americanii, in paranteza fie spus,  cei mai mari exportatori de moarte de pe globsunt prezentați ca niște eroi internaționali? Tot media internațională îi prezintă pe israelieni poporul veșnic persecutat și prigonit, în timp ce palestinienii sunt doar un popor de teroriști?! 
Ceaușescu dictator – Lenin revoluționar! Hitler criminal –  Stalin revoluționar! M. Eminescu numai bun de ocolit – Bob Dylan (chiar daca l-a refuzat), Premiul Nobel!
Acasa Eliade, Cioran, Noica, Țuțea, Gyr, Gafencu interziși – in vreme ce Elie Wiesel, tot al nostru, nascut și trăitor în Sighetul Marmatiei, care ne-a intors spatele – este Laureat Nobel! 
Cum e posibil ca Patapievici , care a asemănat neamul românesc cu o adunătură, avand o inima ca un cur, sa vada peste tot numai fețe urâte,  trăsături rudimentare – iar M. Eminescu este cadavrul din debara – un popor numai bun de spânzurat…etc.
Cum se poate ca ideologul fecalei și al antiromânismului să fie propus Academiei  tocmai de Uniunea Scriitorilor Romani, pentru a primi o pensie viageră din banii noștri?!  Cum putem ieși la gramada în stradă protestând pentru justiție și democrație la imboldul unor O.N.G-uri străine chiar in frunte cu Președintele țării? Doar pentru ca acesta este supusul U.E.preocupata mai degraba de distrugerea suveranității populare și a coziunii națiunilor europene! 

Folosirea tot mai pregnantă a strategiilor de comunicare care induc consensul generalizat în locul rațiunii, dovedesc această stare de ocupație care bântuie prin societate. Și dacă nu, cum am putea să explicăm derivele morale, sociale și democratice la care asistăm, fără ca acestea să trezească forme de opoziție,si stări de contestare?
Să tinem cont  de suferințele, amărăciunea, abuzurile și”reeducarea constantă” la care a fost supus poporul român de la revoluție încoace, având în vedere starea de supunere generalizată la care am ajuns, obligați să recunoaștem un lucru cutremurător: percepția noastră asupra realității, a fost brutal reformată din temelie! 

Astăzi, mai mult ca oricând, traiectoria ideologică în care am fost induși este greșită, periculoasă, mortală…  Nu mai putem să lăsăm la cârma țării impostori, actori de mâna a treia, simpli figuranți, însă toți mari trădători de neam care, urmează să ne spolieze de ce avem mai scump.
De partea cealaltă, Occidentul nu mai este de mult un model de urmat și poate că nu a fost niciodată altceva decât un complex născut din subtilitatea celor care creează teze și antiteze la Paris, acele antagonisme necesare jocurilor strategice, pretextelor politice,generatoare de mizerie umane. 
Timpul rătăcirii ne-a îndepărtat de idealul național, de destinul nostru! Dacă continuam să o tindem prostește spre modele străine, care,  supraviețuiesc sub perfuzia perfidă a finanțelor transnaționale -, atunci să încetăm să mai spunem Centenar România!, pentru că oricum vom rămâne fără PATRIE!

 Fără nici o declarație de război, patruzeci la sută din pământul strămoșesc a ajuns în proprietatea unor firme străine…Bătrânii spun că pământul a strigat, poate, pentru ultima oară! Vremea a venit, trebuie doar să lăsăm deoparte himerele de care am fost agățați!
Pentru a avansa , nu este destul să mergi: dar în direcția potrivită! 
Pentru a putea iniția acest proces de recucerire a suveranității și a edificiului NAȚIONAL, din nou România trebuie să-și regăsească timpul pierdut și să-i studieze conținutul în profunzime, să regăsim cutiile negre ale României! 
In urma unui studiu extrem de complex și năucitor, am reușit să alcătuiesc „Manifest Cartea Neagră a României”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.