Peste 500 de sportivi au luat startul astăzi la a treia ediție a ,,Herbalife Brașov Triathlon 2015”, eveniment organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu sprijinul Federației Române de Triatlon.

Organizat de Asociaţia Şapte Scări Braşov, în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic, concursul s-a desfășurat pe traseul Codlea – Poiana Brașov- Piața Sfatului și a presupus parcurgerea succesivă a trei probe, înot, ciclism și alergare. Probele de alergare și de ciclism s-au desfășurat pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Codlea. Invitată specială, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, a susținut două sesiuni de fitness cu cei prezenți la eveniment în Piața Sfatului din Braşov. Imaginea competiţiei a fost Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triathlon.

Rezultate proba Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare) – Învingătorul Herbalife Brasov Triathlon, la categoria individual masculin, proba olimpică, a fost Csaba RendesFitness in Piata Sfatului, cronometrat cu timpul de 02h 01min 52sec, urmat de David Ruzsas ,  în  02h 03min 40sec, și de multiplulcampion naţional Ciprian Balanescu, cu timpul 02h 04min 11sec.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.