Trenurile Zapezii vin din 10 decembrie

Trenurile Zapezii vin din 10 decembrie

0 298


Mersul trenurilor va fi modificat incepand cu 10 decembrie, cand vor fi introduse Trenurile Zapezii care vor face legatura intre Capitala si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov, iar tarifele sunt avantajoase atat pentru calatoriile individuale – cu reducerile speciale pentru elevi si studenti, cat si pentru calatoriile in grup.


???????


Trenurile Zapezii vor circula pana pe 28 februarie, cu posibilitatea de prelungire pana la 10 martie, in functie de conditiile meteo si de cererea pietei. Noutatea din acest an este introducerea vagoanelor de clasa business pe relatiile Bucuresti-Brasov, Bucuresti-Iasi si Bucuresti-Timisoara.


???????


Acestea vor oferi un adevarat lux, care nu exista la vagoanele intercity de clasa I, cum ar fi monitoare video, acces wireless la internet, scaune confortabile din piele sau plus, instalatii de climatizare, bar cu frigider, precum si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. Investitia se ridica la aproximativ 500 de mii de euro pentru un vagon.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.