Trenuri suplimentare pe perioada summit-ului NATO

Trenuri suplimentare pe perioada summit-ului NATO

0 69

CFR Calatori anunta introducerea a trei trenuri suplimentare in perioada 28 martie – 6 aprilie. Modificarea vine ca urmare a desfasurarii Summit-ului NATO la Bucuresti. De asemenea, CFR va suplimenta si cu vagoane trenurile care asigura legatura dintre Bucuresti si principalele orase ale tarii, pentru a prelua traficul crescut de calatori din perioada summit-ului NATO.

Trei trenuri suplimentare
Astfel, in perioada amintita, CFR va suplimenta doua trenuri Rapid care circula pe ruta Bucuresti Nord – Brasov si retur si Bucuresti Nord – Craiova si retur, si un Personal, pe ruta Bucuresti Nord – Rosiori Nord si retur.
Totodata, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile aflate in circulatie care asigura legatura Bucurestiului cu principalele destinatii din tara, pentru a face fata traficului sporit de calatori din perioada summit-ului NATO care va avea loc in Capitala, in perioada 2-4 aprilie, perioada in care bucurestenii se vor bucura de o vacanta de trei zile.
Pentru evitarea agomeratiei CFR Calatori va recomanda sa va rezervati din timp bilete dus –intors. Informatiile legate de circulatia trenurilor, orar, tarife, oferte, etc. sunt disponibile la telefon 9521 si pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.