Trenuri business pe ruta Bucuresti Nord Constanta

Trenuri business pe ruta Bucuresti Nord Constanta

0 72


C.F.R. Calatori anunta ca, incepand cu data de 22 iunie 2007 se va extinde seviciul business si pe relatia Bucuresti Nord – Constanta si retur.


Operatorul feroviar de calatori vine astfel in intampinarea exigentelor clientilor sai in ceea ce priveste noile cerinte de transport si comunicare. Vagoanele business vor circula in componenta??urmatoarelor trenuri:• IC 581 Bucuresti Nord –Constanta, cu plecare din Bucuresti Nord la ora 07:16 si cu sosire in Constanta la ora 11:48;IC 584 Constanta – Bucuresti Nord, cu plecare din Constanta la ora 18:01 si cu sosire in Bucuresti Nord la ora 22:53;IC 583 Bucuresti Nord – Constanta, cu plecare din Bucuresti Nord la ora 13:20 si cu sosire in Constanta la ora 18:13;IC 582 Constanta – Bucuresti Nord, cu plecare din Constanta la ora 07:05 si cu sosire in Bucuresti Nord la ora 12:05.In functie de dotari, serviciul??business este de doua tipuri: standard si standard exclusive. Caracteristici:


fotolii confortabile din piele pentru serviciul exclusiv si din plus pentru serviciul standard,


monitoare cu diagonala de 51 de centimetri in fiecare vagon,
display-uri montate in spatarele scaunelor pe care se pot urmari programe video,
modul pentru casti cu 4 canale audio,


acces wireless la internet,


bar prevazut cu frigider, cuptor cu microunde si expresor de cafea,
cabina wc vacuumatica,


instalatie de climatizare si usi de acces culisante duble,
facilitati pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii (exista lifturi pentru usurarea accesului la bordul vagonului si grup sanitar special dotat).


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.