Tren suplimentar pe ruta Brasov – Bucuresti pe 2 ianuarie 2011

Tren suplimentar pe ruta Brasov – Bucuresti pe 2 ianuarie 2011

0 177

Tinand cont ca, pe Valea Prahovei, atat traficul rutier, cat sic el feroviar, sunt ingreunate si marite la cote maxime in aceasta perioada a anului, CFR a hotarat sa vina in ajutorul calatorilor.
CFR Calatori informeaza ca duminica, 2 ianuarie 2011, va circula suplimentar trenul accelerat 11930 pe relatia Brasov – Predeal – Ploiesti Vest – Bucuresti Nord, pentru asigurarea cererii de transport.
Trenul va pleca din Brasov la ora 16.20 si va sosi in Bucuresti Nord la ora 19.56.
De asemenea, pe perioada sarbatorilor de iarna sunt suplimentate cu vagoane clasa, de dormit si cusete trenurile care circula spre si dinspre marile orase din tara. Inainte de efectuarea calatoriei, se pot solicita informatii despre circulatia trenurilor in statiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521.
Trenul accelerat a fost introdus in circulatie pentru asigurarea cererii de transport in 2 ianuarie, potrivit sursei citate.
Inainte de efectuarea calatoriei, calatorii pot solicita informatii despre circulatia trenurilor in statiile CFR din Bucuresti si din Fara, la numarul de telefon 021/9521 sau pot accesa site-ul www.cfrcalatori.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.