TREI SECURICI – CIOLACU + GRINDEANU + STANESCU!

TREI SECURICI – CIOLACU + GRINDEANU + STANESCU!

0 75

Uitați-vă un pic la ăștia!
Ăștia iau deciziile pentru cel mai mare partid din România.
Trei agramați care nu-s în stare să formuleze cinci fraze coerente la rând. Dar nici să le citească nu-s în stare, dacă le dai textul gata scris!
Da, da, nici Grindeanu: până descleștează fălcile alea crispate ca să șuiere ceva printre dinți, se termină timpul alocat. Stănescu e îngălat din naștere, iar Ciolacu a chiulit de la Limba română, că era ocupat să-și tragă certificat de revoluționar.
Fiecare dintre cei trei a trădat, la un moment dat, pe cineva:
*** Ciolacu pe Dăncilă,
*** Grindeanu pe Dragnea,
*** Stănescu pe toți.
Dar, când te uiți la ei, cu moacele alea marțiale, ai zice că li se-nconvoaie spiritele înalte de câte responsabilități le cocârjează greabănele.
De fapt, toți trei sunt mereu uzi la părțile moi și nu au nicio responsabilitate, doarece toate atitudinile le sunt dictate de la centrul de comandă care le ține momițele-n mână, pentru diverse găinării, fiecăruia.
Nu confundați adunătura aia de trădători cu termenul de ”partid”!
La fel cum și alte noțiuni precum ”patriotism”, ”credință”, ”profesionalism”, ”caracter” au fost duse în derizoriu de către cei care dețin herghelia asta de giboni constipați, la fel și cuvântul ”partid” a fost demonetizat.
Vă atrag atenția că nu există democrație fără partide politice!
Corect: pe tot globul, nemaiexistând democrație, nu mai există nici partide.
Există doar găști transpartinice de derbedei, care se prezintă o dată la 4 ani să-i votați separat, după care vă jefuiesc împreună.

Răzvan Constantinescu 
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.