Trei pui de pisoi au fost salvati dintr-o gura de aerisire

Trei pui de pisoi au fost salvati dintr-o gura de aerisire

0 497

Angajatii Asociatiei Milioane de Prieteni reusisera sa scoata doi dintre ei vinerea trecuta. Cel de-al treilea a putut fi salvat abia marti dupa-amiaza, dupa mai bine de opt zile in care a stat blocat in spatiul stramt si adanc de trei metri. Cei trei pui salvati mai au doi doi frati. Toti se afla acum, impreuna cu mama lor, in grija Asociatiei

Angajatii Asociatiei Milioane de Prieteni reusisera sa scoata doi dintre ei vinerea trecuta. Cel de-al treilea a putut fi salvat abia marti dupa-amiaza, dupa mai bine de opt zile in care a stat blocat in spatiul stramt si adanc de trei metri. Cei trei pui salvati mai au doi doi frati. Toti se afla acum, impreuna cu mama lor, in grija Asociatiei.
Joia trecuta, o locatara din zona Toamnei a sesizat Pompierii, care au sosit la fata locului cupisoi salvat1 o masina de interventie. Dupa trei ore in care au incercat in zadar sa salveze pisoii, s-au dat batuti.
Au venit apoi cei de la Asociatia Milioane de Prieteni, care au reusit vineri, dupa lungi eforturi sa scoata din gura de aerisire doi pisoi, pe care i-au momit cu mancare intr-o punga. Marti s-au implinit opt zile de cand al treilea pui de pisica era blocat in spatiul adanc de trei metri.
O locatara a stat zi si noapte langa angajatii Asociatiei Milioane de Prieteni, care au tot incercat in acest timp sa salveze pisoiul.
Serviciul de Gestionare a Cainilor fara Stapan a intervenit cu un utilaj pentru a ridica piramida de beton armat, dar nici aceasta manevra nu a dat roade.
Din fericire, angajatii Milioane de Prieteni nu au renuntat si, dupa 8 zile de incercari, au izbutit sa salveze puiul de pisica.
Pisoii se afla in grija Asociatiei Milioane de Prieteni, alaturi de mama lor si de alti doi frati. Dupa ce vor fi ingrijiti, vor fi dati spre adoptie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.