Trei muncitori raniti intr-o deflagratie la o fabrica din Brasov

Trei muncitori raniti intr-o deflagratie la o fabrica din Brasov

0 132

Ieri, a avut loc un eveniment nefast la una dintre fabricile din orasul nostru. Este vorba de o deflagratie in urma careia a izbucnit un incendiu la o fabrica de sisteme de securitate auto din Brasov.
Trei muncitori au fost raniti in urma aceste explozii, informeaza Antena 3. Deflagratia a avut loc intr-una din sectiile in care se lucreaza cu praf de pusca.
Din fericire, incendiul a fost controlat si a putut si stins in timp util de echipele de interventie.
Incidentul s-a produs in sectia de airbaguri a fabricii, unde sunt folosite substante pirotehnice. Patru echipaje ale ambulantei si doua ale SMURD au intervenit de urgenta si au preluat cele trei victime.
Potrivit colonelului Stelian Rachitean, sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, explozia, produsa in jurul orei 8.30, a fost cauzata de o scanteie produsa mecanic de un aspirator de pulbere pirotehnica.
„Un muncitor curata acest aspirator, fara a respecta normele de protectie a muncii cand s-a produs o scanteie care a provocat explozia. Nu a fost o explozie de mari dimensiuni, dar ea a produs apoi aprinderea unor deseuri care erau intr-un container alaturat”, a declarat pentru MEDIAFAX, col. Stelian Rachitean de la ISU Brasov.
Potrivit sefului ISU Brasov, doar doi din cei trei muncitorii au necesitat internarea, starea lor fiind, in acest moment, stabila.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.