Trei meciuri de foc in Ungaria pentru hocheistii de la Corona

Trei meciuri de foc in Ungaria pentru hocheistii de la Corona

0 80
Hocheistii de la Corona pleaca pentru ultima oara in sezonul regulat intr-o deplasare in Ungaria. Brasovenii vor disputa in acest weekend trei partide de foc, cu Miskolc, Dab Docler si Ujpest. Cum Miskolc a invins marti seara cu 2-1 in deplasare pe Nove Zamky, brasovenii raman la 4 puncte de primul loc ce duce in play-off si au un meci mai putin disputat. In aceasta situatie, fiecare din cele 6 meciuri ramase de disputat din sezonul regulat este ca o finala pentru elevii lui Greg Lindqvist.
„Urmeaza trei meciuri dificile pentru noi in Ungaria. Au mai ramas 6 meciuri de jucat din sezonul regulat, in care noi avem nevoie de minimum 12 puncte ca sa accedem in play-off. Am invins toate echipele, asa ca le putem inivnge din nou, chiar daca mai avem probleme legate de accidentari. Avem sase partide pe care le putem considera 6 finale si pe care trebuie sa le castigam” a spus ieri Lindqvist.
Hocheistii de sub Tampa sunt increzatori in fortele lor si merg in Ungaria decisi sa castige cel putin doua partide din cele trei.
Joshua Bonar si Attila Imecs de la Corona vor cel putin 09 puncte din deplasarea in Ungaria. Vineri, de la 19:30, Corona va juca la Miskolc, duminica de la 19:00 la Dunaujvaros cu Dab Docler, iar luni, de la 19 la Budapesta, cu Ujpest. Dupa ce se vor intoarce in tara, brasovenii vor mai juca o partida in deplasare, la Miercurea Ciuc, iar apoi ultimele doua partide pe teren propriu, cu Dab Docler si Ferencvaros.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.