Trei jucatori de la FC Brasov trimisi la echipa a doua

Trei jucatori de la FC Brasov trimisi la echipa a doua

0 74
Fotbalistii brasoveni Nuno Viveiros, Cristi Munteanu si Cristi Ionescu au fost trimisi la echipa a doua a formatiei FC Brasov, pe o perioada nedeterminata, ei fiind considerati de conducerea clubului 'capii' grevei de joi dimineata, atunci cand jucatorii au refuzat sa se antreneze.
"Nu putem fi de acord cu un asemenea comportament inaintea unui meci foarte important. Daca erau nemultumiti, jucatorii puteau actiona pe cale legala si puteau inainta memorii.
Jucatorii care nu doresc sa faca deplasarea la Targu-Jiu, pot ramane la Brasov, nu e nici o problema, insa nu cred ca se va intampla asa ceva. Am decis ca Viveiros, Cristi Munteanu si Cristi Ionescu sa mearga la echipa a doua si ne gandim serios la ce jucatori le vom mai prelungi contractele.
Daca ei cred ca asa se rezolva problema se insala amarnic. S-au platit peste 600.000 de euro ca FC Brasov sa pimeasca licenta si nu este unor în aceasta perioadă extrem de dificila", a declarat directorul general Constantin Zotta
Fotbalistii echipei FC Brasov au refuzat, joi dimineata, sa se antreneze, din cauza restantelor financiare pe care clubul le are fata de ei, acestia fiind hotarati sa nu faca deplasarea pentru meciul cu Pandurii din etapa a 32-a a Ligii 1, daca nu li se vor achita macar o parte din bani.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.