TREI DECEDATI LA „SAPTE SPICE” !!

TREI DECEDATI LA „SAPTE SPICE” !!

0 350

Femeia în vârstă de 51 de ani, care a fost rănită în explozia din 5 noiembrie, de la moara de făină din Braşov, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Spitalul Judeţean Braşov, după ce a intrat în stop cardiorespirator, ea fiind a treia persoană care îşi pierde viaţa în urma deflagraţiei. Potrivit managerului Spitalului Judeţean Braşov,  femeia a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de miezul nopţii, după ce starea ei s-a agravat şi a intrat în stop cardiorespirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Din păcate, era în stare gravă, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, funcţia respiratorie s-a agravat, au cedat plămânii şi a intrat în stop cardio-respirator“, a declarat dr. Neculoiu.
Vinerea trecută, familia femeii făcuse o cerere scrisă că nu mai doreşte ca aceasta să fie transferată la un spital din străinătate, după ce rudele solicitaseră anterior transferul femeii în altă ţară.Femeia era internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, ventilată mecanic, cu parametri respiratori stabili şi stabilă din punct de vedere hemodinamic.„Totuşi, starea pacientei era în continuare gravă, dar stabilă şi imprevizibilă“, declara atunci managerul Spitalului Judeţean Braşov,
În urma exploziei de la moara de făină „Şapte Spice”, şase persoane au fost rănite şi transportate la spital, dintre care una, un bărbat de 31 de ani, a murit pe masa de operaţie la Spitalul Judeţean Braşov. Bărbatul era cel care a rămas prins sub dărâmături şi care a suferit traumatisme craniene foarte grave.De asemenea, la secţia ATI au fost internate în stare gravă două persoane, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 51 de ani. Bărbatul de 46 de ani a murit, miercurea trecută, imediat după ce a fost transportat la o clinică din Austria.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.