Trei cutremure in 48 ore!

Trei cutremure in 48 ore!

0 179
In ultimele zile au fost inregistrate doua cutremure de valori apropiate in doua zone la mai putin de 300 km unul de altul. Ultima miscare seismica s-a produs luni seara in Marea Neagra in apropierea de Bulgaria.
 
Seism cu magnitudinea de 4,8 grade în Vrancea
Un seism cu o magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbata seară, la ora 22:52, în zona Vrancea, potrivit Centrului de Seismologie Euro – Mediteranean.
Seismul s-a resimÅ£it ÅŸi în BucureÅŸti.
Cutremurul s-a produs la o adâncime de 67 km, la 2 km de Reghiu ÅŸi 30 de km de FocÅŸani. Seismul a fost resimÅ£it la Roman, PloieÅŸti, Bacău, precum ÅŸi în centrul ÅŸi estul Munteniei.
 
Cutremure în Marea Neagră
Un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs luni seară în Marea Neagră, nu departe de frontiera dintre România ÅŸi Bulgaria. Potrivit Centrului de Seismologie Euromediteranean, seismul s-a produs la ora 20,58. Epicentrul s-a situat în Marea Neagră la 26 kilometri est de la oraÅŸul bulgăresc Kavarna ÅŸi la 236 kilometri sud-est de BucureÅŸti. Deocamdată nu sunt date despre daune materiale. Acesta este cel de-al doilea cutremur lângă litoralul bulgăresc al Mării Negre din ultimele 24 de ore. Primul care a avut 2,6 grade pe scara Richter s-a produs la ora 22.11, duminică. Epicentrul s-a situat în Marea Neagră la 45 kilometri sud-est de Varna, 30 de kilometri est de Biala, 57 kilometri sud de Balcic ÅŸi 210 kilometri nord-vest de Istanbul.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.