Trecatori raniti de bucati desprinse din zidul fostei Pizza Iulia

Trecatori raniti de bucati desprinse din zidul fostei Pizza Iulia

0 572

Doua persoane au fost ranite ieri de bucati desprinse din zidul cladirii fostei Pizza Iulia din centrul orasului. Un barbat in virsta de 78 de ani si o tanara de 23 au ajuns la spital, din fericire cu rani usoare.

Doua persoane au fost ranite ieri de bucati desprinse din zidul cladirii fostei Pizza Iulia din centrul orasului. Un barbat in virsta de 78 de ani si o tanara de 23 au ajuns la spital, din fericire cu rani usoare. Pe langa cladirea aflata de mai multa vreme in renovare nu fusese amenajat un pasaj pietonal care sa-i protejeze pe trecatori.
La fata locului s-au deplasat un echipaj de politie, unul de jandarmi si un echipaj de salvare, care a transportat de urgenta victimele la spital.pizza iulia1
Martorii au crezut ca barbatul s-a ales cu rani grave, dupa ce varstnicul s-a prabusit la pamant in urma caderii bucatilor de zid.
Si varstnicul, si tanara s-au ales cu traumatisme minore, care nu le pun viata in pericol. Autoritatile urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.