Tratamentele Anti-Aging vor fi disponibile si la Brasov

Tratamentele Anti-Aging vor fi disponibile si la Brasov

0 446

Celulita, pielea flasca, surplusul de piele, vergeturile si cicatricile se pot trata cu rezultate deosebite fara bisturiu! Presedintele Asociatiei Romane Anti-Aging, medicul dermatolog Bogdan Niculae a sosit miercuri la Brasov pentru a prezente cele mai noi tehnici non invazive de tratament estetic si corporal

Celulita, pielea flasca, surplusul de piele, vergeturile si cicatricile se pot trata cu rezultate deosebite fara bisturiu! Presedintele Asociatiei Romane Anti-Aging, medicul dermatolog Bogdan Niculae a sosit miercuri la Brasov pentru a prezente cele mai noi tehnici non invazive de tratament estetic si corporal. Tratamentele Anti-Aging vor fi in curand disponibile si la Brasov.
Indiferent de varsta si chiar de sex, dorinta de a arata cat mai bine si de a estompa semnele trecerii anilor si de a avea o infatisare cat mai placuta preocupa din ce in ce mai multe persoane.
Daca unele operatiile clasice au reusit sa faca posibila aceasta „oprire” a timpului, in prezent lucrurile au evoluat. Acum sunt disponibile aparate moderne, adevarate sisteme de tratament estetic.
Astfel de aparate au fost prezentate si medicilor brasoveni de presedintele Asociatiei Romane Anti-Aging, medicul Bogdan Niculae
Cu astfel de aparate se poate obtine rejuvenarea si ridicarea fetei, precum si topirea grasimii. Aparatele au rezultate dovedite stiintific si sunt aprobate de FDA. Unul dintre aparate, cel care imbina radiofrecventa si ultrasunetele, actioneaza atat asupra tesutului adipos in profunzime, cat si asupra pielii, crescandu-i fermitatea. Potrivit dermatologuluianti-aging1 Bogdan Niculae, trei sedinte aduc pacientului cu 32% mai mult colagen, ceea ce inseamna ca efectiv il intineresc cu 2 -3 ani.
Medicii spun ca procedura este una non invaziva.
Pacientul nu simte decat o caldura si un masaj pe zona respectiva.
In curand, aceste tehnici moderne de tratament estetic si corporal vor fi prezente si pe piata brasoveana.
Medicii spun ca rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, chiar daca se recomanda parcurgerea a minim 3 sedinte la intervale de doua saptamani.
Costul unei interventii este de aproximativ 200 de euro.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.