Tratament VIP pentru veteranii sportului la FOTE

Tratament VIP pentru veteranii sportului la FOTE

0 103
Fostele glorii sportive ale Brasovului au primit invitatii VIP la deschiderea festiva a FOTE. 29 de fosti olimpici, campioni si vice-campioni mondiali, reuniti in Clubul Olimpic si ajunsi acum la varste venerabile, au fost invitati personal de catre primarul George Scripcaru la ceremonia de duminica. Campionii sunt recunoscatori pentru onoarea care li s-a facut si cred ca Festivalul Olimpic va fi un castig enorm pentru imaginea Brasovului.
Fostele glorii sportive ale Brasovului s-au intalnit ieri dimineata cu primarul George Scripcaru, care a declarat ca a vrut prin gestul sau sa recunoasca meritele celor care au dus faima Brasovului in sporturile pe care le-au praticat.
Radu Scarneci, participant olimpiada schi sincron, Tica Tanase, antrenor emerit de volei sau Gabriel Csikid, triplu campion mondial la handbal s-au numarat printre invitatii de la Primarie.
Desi au ajuns la varste onorabile, veteranii nu au uitat de sport. S-au constituit intr-un club olimpic si nu evita nici sa faca miscare, chiar de cateva ori pe saptamana. Altii, mai in putere, se iau inca de piept cu muntii, asa cum este cazul lui Mircea Naghiu, antrenor emerit de alpinism, care continua sa faca trasee montane de mare dificultate.
Fostii campioni s-au aratat foarte mandri de faptul ca Brasovul gazduieste o olimpiada de asemenea anvergura si i-au daruit primarului George Scripcaru, care este si presedintele Comitetului de organizare a FOTE 2013 diplome si insigne. Edilul Brasovului le-a cerut sa desemneze un membru din randul lor care sa poarte duminica flacara olimpica de la primarie pana la Casa Armatei, cu ocazia festivitatii de deschidere a Festivalului Olimpic.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.