Tratament Dracula si lipofilling

Tratament Dracula si lipofilling

0 170
Tratamentul Dracula sau lipofilling-ul sunt cele mai noi tehnici de chirurgie plastica. Pe lista celor mai solicitate substante in cabinetele de specialitate raman botoxul sau acidul hialuronic. Clientele spun ca efortul de a se supune interventiilor de intinerire merita toti banii iar medicii esteticieni confirma si ei ca tratamentele ieftine nu sunt o alternativa sanatoasa.
Noile tehnici pentru intinerirea trasaturilor fetei au starnit si interesul persoanelor de sex feminin din Brasov, care s-au intalnit miercuri seara cu un cunoscut specialist estetician din Bucuresti. Doamnele au vrut sa afle care sunt tendintele in materie de intinerire, iar doctorul estetician Morad Iancu le-a pus la curent cu ceea ce se intampla pe piata.
Desi par mari pentru cei mai multi dintre noi, preturile acestor interventii nu li se par exagerat persoanelor care tin la aspectul lor fizic.
Cel mai important aspect ramane insa calitatea tratamentului. Medicii esteticieni isi informeaza clientela ca lucrarile ieftine nu doar risca sa nu-si atinga scopul, dar le-ar putea afecta chiar sanatatea.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.