Transportatorul public RATBV suplimentează capacitatea de transport pe linia 17 B și...

Transportatorul public RATBV suplimentează capacitatea de transport pe linia 17 B și modifică temporar traseul liniei 61

0 135

RATBV S.A. suplimentează semnificativ de luni, 15 iulie a.c., capacitatea de transport de pe traseul cu indicativul 17 B, care asigură legătura între capetele de linie Gara Brașov și Timișul de Jos. Astfel, dacă până acum erau realizate 15 curse în fiecare zi de lucru și șase curse în zilele de sâmbătă și duminică, după operarea schimbării de program vor fi efectuate 27 de curse în zilele lucrătoare și nouă curse în zilele de la sfârșitul săptămânii.
Modificarea este determinată de solicitările primite în ultima perioadă din partea călătorilor, de rezultatul monitorizărilor fluxurilor de călători înregistrate pe această linie, precum și de estimările legate de numărul de pasageri ce vor utiliza autobuzele cu indicativul de traseu 17 B pentru a ajunge în zona noii unități medicale din zona Dârste.
Pentru evitarea oricărei confuzii, noile afișe cu orarele de circulație vor purta mențiunea ”Valabil din data de 15 iulie 2019” și vor fi postate pe site-ul societății, www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu începând cu ziua de sâmbătă, 13 iulie a.c.

Modificare temporară a traseului liniei 61

RATBV îi informează pe clienții săi cu privire la faptul că pe parcursul întregii zile de mâine, respectiv sâmbătă, 13 iulie 2019, autobuzul de pe linia 61 nu va parcurge porțiunea de traseu de pe Aleea Tiberiu Brediceanu, schimbarea fiind determinată de desfășurarea în zona menționată a crosului ”Aleargă Tu pentru Ei”, organizat de Fundația Hospice ”Casa Speranței”.
Astfel, pe sensul de deplasare dinspre zona Schei spre zona Teatrului Dramatic, după ce va opri în stația ”Bălcescu” autobuzul va circula fără oprire până în stația ”Star”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.