Transfagarasanul a fost inchis

Transfagarasanul a fost inchis

0 133

Traficul rutier pe Transfagarasan a fost inchis in mod oficial, incepand de sambata, urmand sa fie reluat la inceputul lunii iulie 2009.
Potrivit reprezentantilor Sectiei de Drumuri Nationale Arges, blocarea accesului pe Transfagarasan a fost semnalizata cu indicatoare de circulatie la intrarea pe DN 7 C din localitatea argeseana Bascov, la Curtea de Arges, Corbeni, Cabana Capra.
Datorita vremii bune, traficul rutier in zona se desfasoara dinspre Curtea de Arges pana la Cabana Capra, iar dinspre Sibiu pana la Balea Cascada, cu restrictii temporare pe anumite portiuni, impuse de evolutia vremii, soferii fiind obligati sa respecte semnificatia indicatoarelor.
Soferii care intentioneaza sa ajunga la Balea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, sunt atentionati sa-si echipeze autoturismele corespunzator sezonului de iarna.
Circulatia pe Transfagarasan a fost intrerupta pentru prima data in acest an in 6 octombrie, din cauza ninsorilor abundente cazute in zona sibiana a drumului intre Balea Lac si Balea Cascada, stratul de zapada ajungand in unele zone la aproape doi metri pe partea carosabila.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.