Transavia a marit salariile la Avicola Brasov

Transavia a marit salariile la Avicola Brasov

0 177

Zilele in care angajatii de la Avicola Brasov traiau de pe o zi pe alta cu un salariu minim pe economie sunt pe cale sa devina istorie. Noul proprietar, Transavia Alba Iulia, care a preluat compania la sfarsitul lunii august 2007, a decis sa majoreze salariile angajatilor, incepand cu luna ianuarie. Astfel, intentia este cat se poate de serioasa, daca stam sa ne gandim ca majorarile sunt de 50 si 70%, unii salariati beneficiind? de o marire de 100%.
??????????? Intr-un comunicat al companiei se anunta: „Transavia Alba Iulia anunta ca, incepand cu luna ianuarie 2008, la Avicola Brasov au fost efectuate mariri salariale in functie de fiecare categorie de personal. Majorarile salariale s-au situat intre 50 si 70%, existind si pozitii salariale cu majorari de 100%. Din aceasta luna intreg personalul Avicola Brasov va primi tichete de masa conform deciziei luate de managerul general Transavia, Ioan Popa, presedintele Consiliului de Administratie al societatii brasovene“.


??????????? Maririle salariale vin ca o continuare a modernizarilor pe care Transavia le-a facut la firma brasoveana: re-tehnologizarea a?12 hale la ferma de reproductie, a altor 12 hale la ferma de la Bod si executarea unei statii de epurare la abator, investitii care se ridica la 10,5 milioane de euro.


Dar, la o astfel de investitie sunt si pretentii pe masura. Firma din Alba isi propune ca, in acest an, sa realizeze o productie de 16.000 tone de carne, urmand ca odata cu finalizarea modernizarilor, in 2009, la Brasov sa se produca peste 22.000 tone de carne.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.