Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin...

Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin 8 ore pe zi, cel puţin 5 zile pe săptămână.

0 238

E cineva care crede că în Occident sau în ţările “civilizate” cu bunăstare nu se munceşte? Ba da, se munceşte şi acolo. Nu vă imaginaţi munca şi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanţuri care dă cu un târnăcop în stâncă
Munca modernă este inclusiv la birou, iar sclavia modernă include ORICE tip de muncă din prezent.

Se munceşte peste tot pe planetă!
Doar că unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunăstare, să zicem un trai decent… Ideea e că lumea este condusă de către o mână de oameni din umbră (cine nu ştie acest lucru încă, să citească #in_continuare).
Acei oameni controlează mari corporaţii, instituţii publice şi entităţi private, guverne, şefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toţi nişte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:
* Pentru că suntem forţaţi să muncim ca să supravieţuim de pe o zi pe alta (suntem siguri că în zilele noastre, cu tehnologia modernă care există şi care este ascunsă publicului, ar mai fi nevoie să muncim atât de mult?)
* Pentru că viaţa noastră este DEPENDENTĂ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controlează mai uşor sclavii; suntem siguri că NU poate exista o lume fără bani, aşa cum sunt ei utilizaţi în prezent?)
* Pentru că MUNCA noastră este TRANSFORMATĂ în BANI, iar o parte din BANII PRODUŞI DE NOI (ADICĂ DIN MUNCA NOASTRĂ) SUNT FURAŢI şi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbră, la corporaţiile lor şi la marionetele lor politice de la nivel naţional. BANII PRODUŞI DE MUNCA NOASTRĂ SE ÎMPART ÎN DOUĂ.

Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formă de salariu NET, în mână, sau profit în cazul firmelor), iar cealalată parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurări sociale, asigurări medicale, pensie, investiţii bla bla bla).
Toţi banii pe care cetăţenii unui stat, întreprinderile şi firmele îi cotizează la bugetul public devin BANI PUBLICI.

ÎN REALITATE, O GRĂMADĂ DIN ACEŞTI BANI PUBLICI SUNT FURAŢI!

Cine nu a văzut şi nu a înţeles încă asta înseamnă că este prea tânăr sau manipulat Tv. Cine nu este în stare să se uite în jur şi să observe chestiile astea şi are nevoie de dovezi negru pe alb (eventual o declaraţie semnată a politicianului corupt “Da, am furat”) este pur şi simplu cretin. De fapt, mai corect spus, distrus mental premeditat.

Imagini pentru sclavi

Realitatea este că NOI MUNCIM PENTRU CA ALŢII SĂ AIBĂ CE FURA!

Noi suntem sclavii celor care ne fură banii minţindu-ne în faţă că ne vor oferi diferite “servicii” în schimbul acelor bani (infrastructură, sănătate, ajutoare sociale, pensii etc).
În realitate NU ne oferă decât batjocură şi tupeu, în timp ce ei fură de rup din banii munciţi de noi!
LIPSA DE TRANSPARENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ DEMONSTREAZĂ ACEST LUCRU! Acei oameni se ÎMBUIBĂ din BANII NOŞTRI, munciţi de noi! Conştientizaţi chestia asta! Uitaţi-vă la vilele, maşinile, poşetele politicienilor din zilele noastre… E suficient ca să vedeţi o parte din cât au furat️️️!
În ţările OCCIDENTALE (chipurile civilizate) SE FURĂ şi acolo din acei bani care ajung la stat – din banii publici, însă nu la fel de “pe faţă” şi nu în procente aşa mari ca în România.
De asemenea, sclavii din ţările civilizate chiar primesc la schimb pentru banii daţi “la stat” servicii – sănătate, educaţie, securitate, infrastructură etc. etc. etc.

NOI NU PRIMIM NICI MĂCAR ATÂT! NOI PRIMIM BATJOCURĂ, TUPEU, AROGANŢĂ, servicii medicale de rahat, învatamant nul, credite cu dobânzi excesiv de mari, nu avem infrastructura rutieră, pensionarii primesc O PENSIE DE NIMIC ARUNCATĂ ÎN SCÂRBĂ cât să nu moară de foame astăzi, pe scurt… NU AVEM NICI MĂCAR UN TRAI DECENT

Atât oamenii cu venituri “suficiente” de pe planetă, cât şi amărâţii ca noi, românii, sunt cu toţii SCLAVI, pentru că din munca lor SE FURĂ LA GREU! Pe spinarea lor se lăfăie nişte bestii care conduc această planetă din umbră, împreună cu marionetele lor politice din teritoriu.
Suntem sclavi pentru că acceptăm acest lucru şi muncim fără să cârtim. SUNTEM SCLAVI ŞI NICI MĂCAR NU NE PASĂ! Acceptăm să ni se fure din MUNCA noastră şi acceptăm la infinit #$#$#, ca alţii să NU muncească şi să se LĂFĂIE PE BANII – MUNCA – SPINAREA NOASTRĂ!
Nu suntem în stare să vedem şi să conştientizăm aceste lucruri. Preferăm să le ignorăm la infinit. Renunţarea la banul public este o mare mare problemă a poporului român .
Iar cea mai mare problemă este INCAPACITATEA DE A CĂUTA VEDEA ADEVĂRUL DESPRE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JUR.

Cele 2 sisteme de sclavie la nivel mondial
1. Sclavie de tip “Occidental”
În ţările “dezvoltate”, “civilizate”, în occident şi nu numai, oamenii sunt sclavi muncitori la fel ca noi din România, doar că ei au parte de un trai MAI decent decât noi. Acolo (din prisma istoriei, educaţiei popoarelor, din prisma conducătorilor lor etc), sistemul este mai puţin dur faţă de sclavi. Li se oferă sclavilor bunăstare.
️Scopul este să nu se răscoale vreodată împotriva sistemului. De aceea li se oferă nişte bunăstare. Dar Sistemul ÎI FURĂ ŞI PE EI. Şi ei sunt ţinuţi SCLAVI de către stat. Dacă toţi banii care ajung la buget ar fi folosiţi cu adevărat PENTRU binele societăţii, chiar şi oamenii relativ bogaţi din Occident ar putea avea şi mai multă bunăstare, de exemplu în loc de un concediu de 1 lună pe an, poate ar putea să-şi ia un concediu de 2 luni pe an.
Dar pentru că o parte importantă din munca lor este FURATĂ, traiul lor decent rămâne tot timpul la un nivel care să îi ţină cuminţi la locurile lor fără să cârtească. Nu are rost să dai prea multă bunăstare sclavilor dacă sclavilor le este suficient atât cât primesc acum şi nu se răscoală… ar fi risipă să le dai mai mult… mai bine păstrăm noi (cei care conducem) restul banilor produşi de munca sclavilor…

2. Sclavie de tip “Ţări sărace”
Sclavii din ţările sărace (adică inclusiv noi românii) sunt cei mai amărâţi dintre sclavi, pentru că ei nu primesc nici măcar acel minim trai decent.
La aceşti sclavi se aplică un alt sistem, unul mult mai dur pentru sclavi, dar mult mai avantajos pentru bestiile care beneficiază de pe urma sclavilor. Aici sclavii sunt asupriţi la maxim, storşi cât de mult se poate de MUNCĂ ŞI BANI, pentru că sistemul e făcut de aşa natură încât sclavii să fie VULNERABILI – acestea sunt cuvintele de bază pentru sclavia din ţările sărace – vulnerabilitate şi frică, frică privind supravieţuirea de pe o zi pe alta. Pentru că sunt vulnerabili, sclavii NU cârtesc împotriva Stăpânilor care le oferă acele minime firimituri cât să trăiască de pe o zi pe alta.
Nu cârtesc, nu comentează şi mai ales NU SE RĂSCOALĂ pentru că sunt DEPENDENŢI DE ACELE FIRIMITURI (salarii bugetare de mizerie, salarii insuficiente la privaţi, pensii de mizerie, ajutoare sociale de mizerie etc)!

Cum sunt ţinuţi sclavii vulnerabili?
Prin lipsă de educaţie şi prin educaţie de rahat (deci nu îşi pot găsi alte locuri de muncă), prin lipsa locurilor de muncă (nu au unde să plece din serviciul MIZER pe care îl au, sau nu au unde să se angajeze ca tineri absolvenţi de ceva), prin manipulări ordinare de auto-învinovăţire, de tipul “voi sunteţi vinovaţi, mai luaţi-vă un job dacă vreţi bani”, prin sistem medical la pământ – care le distruge sănătatea şi/sau nu îi face bine (ci mai rău îi îmbolnăveşte de multe ori), prin pensie de mizerie, prin salarii de mizerie, pe scurt, prin SĂRĂCIE şi nivel de trai scăzut.
Acesta este sistemul prin care NOI suntem ţinuţi drept sclavi muncitori apatici fără bunăstare cuminţi la locurile noastre, muncind zi de zi ca proştii – VULNERABILITATEA, FRICA, ÎNDATORAREA, SĂRĂCIA, LIPSA UNUI TRAI DECENT, LUPTA ZILNICĂ PENTRU SUPRAVIEŢUIRE.

Occidentalii (“vesticii”, “bogaţii”, “civilizaţii”) şi oamenii din ţări sărace care au o anumită bunăstare, nu se răscoală împotriva sistemului care îi ţine pe post de sclavi muncitori (fie ei angajaţi sau patroni) pentru că au UN MINIM TRAI DECENT (o minimă BUNĂSTARE), iar în imbecilitatea, ignoranţa şi egoismul lor, nici măcar nu le pasă că de fapt, ŞI EI SUNT SCLAVI, le este suficient ce au şi acceptă ca alte persoane (cei din vârful piramidei puterii) să aibă o viaţă de un milion de ori mai bogată pe munca lor zilnică. Să fiţi sănătoşi! Ignoranţă plăcută!

Esticii, “amărâţii”, “sărăntocii” (noi românii şi alte popoare sărace) nu se răscoală împotriva sistemului care îi ţine pe post de sclavi muncitori pentru că sunt SĂRACI, ÎNDATORAȚI, VULNERABILI, DEPENDENŢI de serviciul mizer şi le e FRICĂ pentru supravieţuirea de pe o zi e alta.

️Să menţionăm totuşi şi firmele, companiile, entităţile private etc. Acestea toate (de la mic la mare, de la Estul la Vestul planetei) PRODUC BANI. O PARTE IMENSĂ DIN ACEI BANI ajunge la STAT prin taxe si impozite de toate felurile. Peste tot în lume există taxe şi impozite. Peste tot în lume taxele şi impozitele ajung la Stat (în bugetul public). Cam peste tot în lume bugetul public este CĂPUŞAT şi FURAT! Deci şi patronii de firme sunt la fel de sclavi – se zbat zilnic (muncă, stres, alergătură, împrumuturi, credite, angajaţi, nopţi nedormite etc) să facă profit, ca să îl împartă cu… HOŢII de la conducerea statului şi cu stăpânii lor! Perfect!

️Cine şi cum va schimba acest Sistem mafiot şi criminal în care trăim? HA HA HA ce glumă bună! Păi noi, ca popor, ca omenire, suntem la nivelul la care nici măcar nu conştientizăm că există un asemenea sistem !!! Atât de distrusă mental este omenirea în prezent. Cum să schimbi ceva, când tu nici nu ştii încă faptul că acel ceva există…
Singura şansă a omenirii o reprezintă oamenii CARE ŞTIU, care s-au trezit deja la realitate, care înţeleg cât de cât cum funcţionează lumea pe bune, dacă se unesc şi luptă inteligent împreună!

Deşi TOATĂ LUMEA simte pe propria piele efectele negative ale sclaviei moderne, doar foarte puţini reuşesc să conştientizeze că relele din viaţa lor (TOATE RELELE DIN VIAŢA LOR) se întâmplă pentru că la conducerea popoarelor se află oameni IMORALI, de REA CREDINŢĂ şi CORUPŢI, care menţin la infint un sistem în care suntem cu toţii nişte sclavi ai unor băieţi “deştepţi”.
Aici e problema: lumea nu face încă această corelaţie: Probleme – Sclavie – Corporaţii – Politicieni – Elitele care conduc lumea.
#ROMÂNIA, #TREZEŞTE_TE!
Cam asta ar însemna, după părerea mea, trezirea României: conştientizarea corelaţiei de mai sus, conştientizarea vinovaţilor de la nivel naţional (preferabil şi de la nivel mondial), conştientizarea CĂ SUNTEM SCLAVI. Şi atunci… ar porni adevărata luptă in stradă pentru toată avuția națională…

stop_manipulare

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.