Traim in Romania si asta ne ocupa fundul cu pene

Traim in Romania si asta ne ocupa fundul cu pene

0 108

E o vorba, o intrebare aparent retorica, anume “ce-are sula cu prefectura”? Asta daca ne referim la reprezentantii guvernului in teritoiu. Nu stiam ce ne-am putea intreba a-propos de guvernul insusi si de membrul sau numarul unu, premierul. Ne-a ajutat Boc cel mic, care nici pe varfuri nu pare cine stie ce pe langa Laura Codruta Kovesi, careia ii ajunge pana la tivul fustei.
Dupa o interventie a Boculetului la postul TV Antena 3, unde i-a cerut in mod repetat lui Mircea Badea sa iasa in Piata Victoriei in fundul gol si cu pene de paun lipite pe aceasta parte a corpului, ne-am luminat. Intrebarea pe care ne-am putea-o pune este ce-are boculetul cu poponetul. Si ete ca are! Numai cu un popou dezvelit a putut fi ademenit premierul sa se ambitioneze sa faca 42 de km de autostrada. El insista sa-i promita Badea ca-si pune pene de paun si umba in fundul gol in Piata Victoriei, dand la schimb pentru priveliste acei kilometri de autostrada.
Doamne, pai nu-i chiar asa de greu sa avem investitii in tara! Daca una bucata fund decorata saracacios cu pene echivaleaza cu 42 km de autostrada, atunci daca noi, brasovenii, am putea mobiliza circa 100 de persoane care sa defileze in fundul gol, impodobit trendy cu cristale Swarowski, ne face Boc aeroport? Sau, ma rog, putem incepe de aici negocierea? Ca la o adica ne vopsim si fesele portocalii, numai sa ne cadoriseasca Boccolino cu un pachetino cu autostradino si aeroportino! Se poate?
Cat despre Mircea Badea ar cam fi timpul sa-si schimbe mottoul emisiunii: “traim in Romania si asta ne ocupa fundul cu pene de paun”!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.