Traian Basescu sfidand aproape totul!

Traian Basescu sfidand aproape totul!

0 110

Emil Constantinescu: „Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea”.


Aflat in continuarea pe aceeasi linie care si-a propus-o inca de la inceputul mandatului Trian Basescu a iesit la jumatatea saptamanii la atacuri succesive asupra adversarilor personali. Aproape toata emisiunea, cunoscuta sub sigla „Nasul”, moderata timorat si slugarnic de catre Radu Moraru, la postul tv privat „B1 TV” nu a fost altceva decat o campanie electorala pentru PD si PLD dublata de un atac permanent asupra adversarilor.


Exemplificam cateva din „perlele” serii, toate descalificand atat omul Basescu cat mai ales pe presedintele Romaniei.


Incepem cu atacuri fara precedent la adresa celor doi presedinti Iliescu si Constantinescu.  • „Ion Iliescu a fost seful real al statului si in timpul mandatului lui Emil Constantinescu”.
  • „Pe Constantinescu nu l-au infrant serviciile secrete, ci fostul sef al PSD.
  • „Iliescu a fost atat de puternic in opozitie, incat Constantinescu nici nu si-a dat seama cine l-a infrant. Iliescu conducea iar Constantinescu si-a dat seama abia la sfarsit”,
  • Despre TVR: „Deci, este televiziunea PSD-isto – liberala cu politrucul Sassu in fruntea ei”;
  • Despre Tudor Chiuariu: „E un tanar mafiot obraznic. Acesta e ministrul Justitiei al Romaniei”.

Presedintele a lansat si un atac la adresa celorlalti doi presedinti ai PSD: Adrian Nastase si Mircea Geoana. Intrebat daca ii este dor de Adrian Nastase, Basescu a recunoscut ca „oricui i-e dor de Adrian Nastase”. Totusi a subliniat ca nu ii este dor si „de sistemul pe care l-a implement. Sistemul a fost preluat cu aroganta de un alt arogant”.


Reactia lui Ion Iliescu nu a intarziat. Fostul presedinte sustine ca nu e prezent „in tot si in toate”, iar ideea este aberanta. „E aberanta o asemenea idee si vadeste mentalitatea lui care confunda statutul cu pozitia dominanta a unei persoane” a spus Iliescu.
Reactia lui Emil Constantinescu a fost dura: „In tupeul sau nemarginit, Traian Basescu isi permite sa dea sentinte asupra unor perioade istorice si sa comenteze pe sefii de stat care l-au precedat. Nu am nici o indoiala ca presedintele Basescu va sfarsi, mai devreme sau mai tarziu, in gunoiul istoriei”.


?Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.