Traian Basescu in razboi cu berea

Traian Basescu in razboi cu berea

0 165


Se vede ca berea nu este printre preferatele presedintelui Basescu (unii spun ca ii place whiskeyul, altii il acuza de slabiciuni la inghetata).


Avand pe masa o lege? care acord? anumite scutiri fabricilor autohtone de bere, presedintele a anuntat cu mare pompa ca n-o promulga fiindca e facuta cu tinta, pentru nu stiu ce grupuri de interese. Buna lovitura! Basescu stie ca legea ramane asa ca si cea privind drepturile parlamentarilor, dar a fost o oportunitate sa abata atentia de multiplele gafe pe care le-a facut in ultima vreme si de la caderea sa dramatica de popularitate. Este momentul lui sa pozeze in inamicul numarul unu al coruptiei si al grupurilor de interese.


Presedintele acuza ca legea este f?cut? spre interesul infractorilor. „Nu mai departe de zilele trecute era in dezbatere o lege prin care nu stiu ce scutiri se acordau fabricilor de bere autohtone… Sigur, legea se afla la promulgare, cu certitudine o voi trimite inapoi”.


In toata povestea, cel mai simpatic aspect este legat de solutia imorala, Partidul Conservator, care, in plin scandal al suspendarii, isi manifesta dragastos afectiunea pentru Basescu aratand ca este de acord cu intentia presedintelui de a nu promulga legea, bucuros ca presedintele s-a referit la oameni politici care nu fac altceva decat legi pentru infractori


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.