Traian Băsescu a promis primul lui Erdogan o moschee în București !

Traian Băsescu a promis primul lui Erdogan o moschee în București !

0 400

Acum acelasi  Băsescu atenționează că este risc de securitate națională dacă vom construi o moschee la București.
Construirea unei moschei la București stârnește , in actualele conditii internationale, un adevărat scandal. În timp ce Iohannis vrea să continue decizia Guvernului Ponta de a ridica o moschee, Băsescu aruncă acuzații și cere referendum pentru a vedea dacă românii își doresc sau nu construcția. Toate acestea deși tot Băsescu, pe când era președinte, a discutat în Turcia cu omologul sau, despre acordarea unui teren la București pentru moschee.
Sorin Oprescu îl dă de gol pe Traian Băsescu Fostul primar general a dezvăluit că înca din 2009 a primit un telefon de la Traian Băsescu care i-a spus că, în înțelegerile cu președintele Turciei, „mă roagă să găsim un teren pentru a putea face o moschee în București”.BASESCU-ERDOGAN
„L-am auzit pe Traian Băsescu spunând lucrurile astea”, își amintea Sorin Oprescu.Informațiile au fost prezentate duminică seară în emisiunea „România exclusiv”, realizată de Simona Gheorghe la România TV.
Fostul preşedinte Basescu l-a reasigurat, la Ankara, în februarie 2014, pe Recep Tayyip Erdogan, că Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee.”Aş vrea să încep cu o problemă care a fost în oarecare dispută azi dimineaţă. Am verificat şi vă pot spune că, într-adevăr, Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee”, i-a spus Băsescu premierului turc, în acel moment.
Invitat la România TV, senatorul Dumitru Pelican a comentat dublul limbaj al lui Traian Băsescu.Este fără comentarii! Imaginile sunt concludente. Sorin Oprescu confirmă că a fost sunat de președinte în legătură cu moscheea de la București. Băsescu promite că s-a demarat acțiunea de căutare a terenului, iar acum vine și se bagă în seamă și contrazice ce a făcut premierul Ponta. Ce să mai comentez? Imaginile sunt concludente. Sunt vorbele domniei sale”, a zis Dumitru Pelican la România TV în emisiunea „România exclusiv”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.