Traian Băsescu l-ar fi vrut ginere pe Victor Ponta!

Traian Băsescu l-ar fi vrut ginere pe Victor Ponta!

0 391
Toata lumea se mira de ce T.Basescu il tot lauda de-o vreme pe Victor Ponta.Sau de ce il alinta nu de mult, cu oarecare duiosie: "cand vine la Cotroceni,este ca un pisoi…"
Pisoiul ii cazuse cu tronc Basescului pe vremea cand, ca orice tata, isi vedea fetele nemaritate si cam rele de musca…Ori ei se stiu de mult!
Bunaoara liderul PSD a povestit pe blogul personal prima sa întâlnire cu preÅŸedintele Traian Băsescu, cel care a spus ca nu il va propune vreodata in functia de azi. Dar pina la urma tocmai bisnitarul rutinat si hirjit in Gura Portului, a uitat ca e bine sa nu spui niciodata…niciodata, deoarece a fost tocmai cel care l-a nominalizat ca premier.
Cum de s-au cunoscut cei doi vulpoi politici ?
Ponta spune că s-a văzut cu ÅŸeful statului la o emisiune TV, când el era ÅŸeful Corpului de Control în Guvernul Năstase ÅŸi Băsescu, primarul Capitalei.
M-a bătut pe umăr ca ÅŸi când eram vechi prieteni, mi-a spus că-i plac băieÅ£ii tineri ÅŸi serioÅŸi ca mine, că îmi vede un viitor luminat… Mi-a mai zis că are două fete nemăritate, dar păcat că sunt însurat”, a povestit Victor Ponta, care pe atunci, prima sotie, Roxana Ponta , se pare ca il cam incurca…
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.