Tragedie la Opera Brasov

Tragedie la Opera Brasov

0 160

Flamura de doliu a fost arborata la Opera Brasov. Si cand aceasta culoare este vazuta pe o cladire, se stie ca acolo exista doliu. Iar doliul inseamna moartea cuiva, apartinand, o vreme, vietii acelei cladiri.
O cunoscuta cladire din Brasov a arborat ieri acest semn al mortii. Este vorba de Opera Brasov, pe a carei porti nu vor mai intra sau iesi doua cunoscute persoane apartinand grupului din acea cladire care incanta, prin muzica si spectacol de calitate, mii de brasoveni.
Este vorba de Carolina si Marius Caia, de 28 si 31 ani, ea pianista si harfista, el contrabasist in cadrul acestei institutii.
Sinucidere? Accident? Inca nu se stie, cu toate ca prima varianta are intaietate.
Cunoscutii si vecinii au ramas surprinsi, stiind perechea iubindu-se – in cadrul acesta trist suna bizar – ca doi porumbei.
Vecinii este drept ca i-au vazut in ultima vreme abatuti si cam tristi, ba chiar deznadajduiti, spun unii apropiati.
Intr-un fel nici nu ar fi de mirare, conditiile in care traiau cei doi nefiind cele corespunzatoare artei si creatiei artistice, ei locuind intr-un mic apartament de doua camere, insa impreuna cu inca un coleg de serviciu, apartament pus la dispozitie de Opera, din locuintele de serviciu.
Iar perspective de ceva mai bun, la veniturile celor doi, fiind excluse, este de inteles desnadejdea deznadejdea celor doi. Pe deasupra ar exista si probleme de sanatate la Marius, toate acestea si pe fondul unor probleme financiare.
Toate acestea reies si din notitele gasite in locuinta celor doi.
Pe moment ar exista mai multe variante ale mortii celor doi, care s-au aruncat de la etaj, sfaramandu-se de asfaltul de langa bloc:, toate acestea bazate pe cele ce s-au auzit alatanoapte din apartament: el ar fi vrut sa se sinucida si ea ar fi incercat sa il opreasca, alunecand si ea datorita faptului ca s-a tinut de el; mai exista varianta ca ambii au dorit deznodamantul; o a treia varianta er fi ca au fost fortati la gest de o a treia persoana.
Cercetarile vor gasi motivul real, iar asta conteaza mai putin. Principalul este ca exista si se inmultesc motivele care-i determina pe multi tineri sa-si puna capat vietii. Si este pacat ca nu mor cei care ar merita-o.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.