Tragedia din Capitala i-a pus pe ganduri si pe clubberii brasoveni

Tragedia din Capitala i-a pus pe ganduri si pe clubberii brasoveni

0 437

Adolescentii brasoveni se gandesc mai bine inainte sa mearga in cluburi dupa tragedia de la Bucuresti. Multi dintre ei au frecventat locatii unde se aduna multa lume la subsoluri cu iesiri inguste dar recunosc ca niciodata nu si-au pus problema normelor de siguranta

Adolescentii brasoveni se gandesc mai bine inainte sa mearga in cluburi dupa tragedia de la Bucuresti. Multi dintre ei au frecventat locatii unde se aduna multa lume la subsoluri cu iesiri inguste dar recunosc ca niciodata nu si-au pus problema normelor de siguranta.

Chiar daca vor mai merge la distractii multi se gandesc acum la locul in care se vor distra si mai ales sa fie aproape de vreo iesire.club colectiv1

Altii cred ca e mai sanatos sa nu frecventeze astfel de cluburi deloc.
Parintii de adolescenti sunt insa cei mai revoltati si ingrijorati. Unii dintre ei se gandesc chiar la interdictia iesirilor nocturne pentru copiii lor pana la varsta majoratului.

Bilantul mortilor in urma incendiului devastator care a cuprins vineri seara clubul Colectiv din Bucuresti se ridica la 32 de decese; 135 de raniti – dintre care 90 in stare grava si critica – sunt in continuare internati in spital.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.