Traficul RATBV – perturbat de Cursa Traznitilor

Traficul RATBV – perturbat de Cursa Traznitilor

0 218

In acest week-end brasovenii care doresc sa faca o plimbare in Poiana Brasov vor trebui sa se orienteze spre alt mijloc de transport, RAT Brasov anuland cursele liniei 20 sambata, in intervalul 16.00 – 18.00. Motivul este evenimentul caritabil “Cursa Trasnitilor.”
Astfel, autobuzul cu numarul 20, care circula intre Livada Postei si Poiana Brasov nu va circula sambata, timp de trei ore. Pe cei interesati ii anuntam, ca plecarile ultimelor autobuze din cele doua capete de linie inainte de oprirea circulatiei sunt programate la ora 15.30. Apoi, dupa ora 18.00, mijloacele de transport in comun ale RAT Brasov isi vor relua circulatia conform graficului de circulatie obisnuit.
„Intreruperea circulatiei pe linia 20 este determinata de desfasurarea, pe Strada Sirul Livezii, a celei de-a treia editii anuale de vara a evenimentului caritabil «Cursa Trasnitilor»” – concurs de coborare cu vehicule construite de participanti”, a spus in presa brasoveana Silviu Stefan, purtator de cuvant la RAT Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.