Traficul pe podul de pe strada Lanii a fost suspendat

Traficul pe podul de pe strada Lanii a fost suspendat

0 645

Circulatia pe strada Linii a fost restrictionata, iar traficul spre cartierul Stupini va fi deviat pe rute ocolitoare. Soferii vor putea merge pe la sensul giratoriu de la intersectia dintre strazile Lunga - Calea Feldioarei - Dimitrie Anghel - Gheorghe Doja, pe la intersectia dintre strazile Dimitrie Anghel cu Plugarilor sau pe centura ocolitoare a municipiului

Circulatia pe strada Linii a fost restrictionata, iar traficul spre cartierul Stupini va fi deviat pe rute ocolitoare. Soferii vor putea merge pe la sensul giratoriu de la intersectia dintre strazile Lunga – Calea Feldioarei – Dimitrie Anghel – Gheorghe Doja, pe la intersectia dintre strazile Dimitrie Anghel cu Plugarilor sau pe centura ocolitoare a municipiului.
Motivul este podul de pe strada Linii, care va fi demolat, pentru ca se afla intr-o stare avansata de degradare si nu mai poate face nici inundatiilor.pod strada lanii1
Initial, Municipalitatea a vrut sa faca reparatii capitale la podul peste canalul Timis, insa expertiza efectuata a stabilit ca cea mai buna solutie ar fi demolarea lui si reconstruirea de la zero.
Podul va fi demolat si reconstruit complet pina la sfirsitul anului viitor, timp in care strada Linii va ramine inchisa.
Noul pod va avea o lungime de 18 metri si o latime de 13 metri si va permite trasarea a doua benzi carosabile late de 3,9 metri si a doua trotuare a cite 1,5 metri fiecare.
Podul va avea doua rampe de acces, una de 38 de metri pe partea dinspre Brasov si una de 59 de metri pe partea dinspre Ghimbav.
Constructia va permite si un debit al apei de 50 de metri cubi pe secunda.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.