Traficanti de droguri si proxeneti prinsi la Brasov

Traficanti de droguri si proxeneti prinsi la Brasov

0 78

Se imputineaza infractorii in Brasov. In urma unei actiuni in forta a procurorilor Directiei de Investigarea a Infractiunilor Organizate si Terorism (DIICOT) in colaborare cu politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, o retea periculoasa de proxeneti a fost anihilata la Brasov. Cei vizati au fost proxenetii prostituatelor de la podul din Bartolomeu si Grivitei. Acestia au fost arestati, singura exceptie fiind unul dntre ei care, insa, a fost dat in urmarire generala.
Cei care vor trebui sa dea explicatii judectorilor sunt Francisc Sai, Arcadie Budi si Marius Ilia care au racolat mai multe fete, printre care si patru minore, si le-au obligat sa se prostitueze, pe la poduri, la hoteluri si in diferite apartamente inchiriate. Capul retelei era Arcadie Budi, in varsta de 23 de ani, care acum este dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.
Se pare ca cei trei proxeneti aveau reguli foarte stricte. Fetele nu aveau voie sa vorbeasca cu nimeni, fara incuviintarea lor, iar toti banii castigati ajungeau in buzunarul membrilor retelei. Unele tinere au incercat sa fuga, insa au fost gasite de catre cei patru infractori si obligate sa se prostitueze din nou. Aceasta actiune face parte dintr-o ampla miscare de reducere a infractionalitatii la Brasov.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.