Traficanti de droguri arestati

Traficanti de droguri arestati

0 64

Dupa o urmarire de cateva luni bune, politistii de la biroul de resort au arestat un grup de traficanti de hasis si ecstasy, grup din care au fost retinuti trei indivizi, un al patrulea fiind cautat cu mandat de aducere..
Se pare insa ca traficul cu droguri de mare risc era doar un mizilic pentru banda, caci la perchezitiile efectuate cu ocazia arestarilor au mai fost gasite acte false pentru ridicarea de credite din banci, plus trei dame pline de dragalasenii in schimbul unei taxe, deci incadrandu-i pe retinuti si la trafic de persoane.
Cele 14 batoane de hasis si cele aproape 900 de pastile de ecstasy valorau pe piata de droguri circa 30.000 euro.
Daca vreti sa intrati in negotul cu droguri, pretul unei pastile este de 50 lei, iar a unui gram de hasis – acesta se amesteca in tutunul unei tigari, dupa care se rasuceste tigara la loc – 45 lei.
Marfa era pastrata la sora unuia dintre cei trei retinuti, aflandu-se in locuri foarte inocente: intr-un ursulet de plus si in niste pampersi.
Cu aceasta ocazie au fost luati la cercetari si pusi sa dea “extemporale” si 20 de clienti ai bandei, care vor suferi si ei rigorile legii, cam pana pe la 8 – 10 ani de “mititica”.
Traficantii, in schimb, sunt pasibili – pentru trafic de droguri de mare risc si consum de droguri, precum si pentru celelalte belele descrise mai sus – de pana la 20 de ani de parnaie.
Deasemenea Politia ne-a rugat sa comunicam cititorilor ca, in cazul ca il depisteaza cumva pe Vasile Victor Ciubotaru ( cel cautat cu mandat) sa anunte imediat la 112.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.