Traficanta de minori din Vladeni a fost arestata

Traficanta de minori din Vladeni a fost arestata

0 461

Rozalia Aldea, o traficanta de minori cautata de 4 ani, a fost prinsa de politsti! Femeia in varsta de 47 de ani, poreclita Patroana, are de executat o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru trafic de persoane. Magistratii au decis in octombrie 2012 ca femeia trebuie sa stea dupa gratii dupa ce in perioada 2001-2003 s-a implicat in activitati de traficare- recrutare si a transport in Occident zeci de persoane prin care si minori

Rozalia Aldea, o traficanta de minori cautata de 4 ani, a fost prinsa de politsti! Femeia in varsta de 47 de ani, poreclita Patroana, are de executat o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru trafic de persoane.
Magistratii au decis in octombrie 2012 ca femeia trebuie sa stea dupa gratii dupa ce in perioada 2001-2003 s-a implicat in activitati de traficare- recrutare si a transport in Occiden zeci de persoane prin care si minori.cersetor Femeia, alaturi de complici a fost retinuta in 2003 si a stat in arest sapte luni.
Curtea de Apel Brasov a decis apoi ca poate fi pusa in libertate. Procesul a durat 8 ani iar in 2012 Tribunalul de Minori si Familie a condamnat-o la sase ani de inchisoare. De atunci, femeia nu a mai fost insa de gasit insa politistii au retinut-o miercuri in timpul unei razii si au condus-o la Penitenciarul Codlea.
Femeia, ajutata si de alti interlopi, membri ai clanului Ciurar din Vladeni, crease o adevarata retea de trafic de persoane.
Toti sase fusesera arestati in anul 2002 pentru trafic de copii, batrani si infirmi pe care ii duceau peste granita, in Polonia, Ungaria, Spania, Germania si Italia unde ii obligau sa cerseasca. Anchetatorii suspecteaza ca membrii clanului au traficat in aceasta perioada sute de persoane.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.