Traficant de droguri arestat la Brasov

Traficant de droguri arestat la Brasov

0 217

Despre clanul Camataru nu mai este nevoie sa scriu detalii, este prea cunoscut.Faradelegile membrilor acestui clan au ajuns sa apara, sub titluri groase, si in paginile publicatiilor din strainatate, dar, din pacate, nu s-a reusit inca sa li se scoata coltii acestor lupi hamesiti.
Totusi, unul dintre membrii acestui clan, care se ocupa cu vanzarea de droguri, a fost prins recent de politistii brasoveni de la departamentul care se ocupa de asemenea infractiuni.
Raimond Sebastian Udrea, acesta este numele infractorului care a fost retinut dupa cinci ani de la data la care a fost dat in urmarire nationala si internationala, pentru trafic de stupefiante.
Acest Udrea este membru al gruparii Nutu si Sile Csmstaru si nu trebuie confundat cu numele Udrea din cadrul gruparii Basescu.
Barbatul reusise sa-si faca buletin de Ramnicu Valcea, iar de cateva luni se mutase la Brasov, unde isi desfasura nestingherit activitatea infractionala.
Tipul a fost retinut in urma unei actiuni a Directiei Operatiuni Speciale si a Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov. Din cate am aflat, omul nu a opus rezistenta.
Suspectul se afla acum in arestul Politiei Bucuresti, unde a fost transferat dupa retinerea sa.
Raimond Sebastian Udrea era urmarit international din anul 2004 pentru ca, printre altele, a introdus si comercializat pe piata din Braila o importanta cantitate de Ecstasy. In tot acest timp el a tinut legatura, pe diferite cai, cu clanul Camataru.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.