Trafic restricționat în cartierul Coresi- Brașov, duminică, 25 septembrie

Trafic restricționat în cartierul Coresi- Brașov, duminică, 25 septembrie

2 55

Traficul va fi blocat, duminică, între orele 9 și 13 pe străzile Zaharia Stancu, Camil Petrescu și parțial pe strada 13 Decembrie, între Zaharia Stancu și Camil Petrescu. Strada Camil Petrescu se va bloca parțial, chiar de sâmbătă 24 septembrie, de la ora 22.
Restricțiile de trafic sunt instituite ca urmare a desfășurării celei mai importante curse de 10 km alergare pe șosea din S-E Europei, care are loc în cartierul Coresi, duminică 25 septembrie.
Pentru un plus de mobilitate și flexibilitate, organizatorilor le recomandă participanților la competiție să consulte programul, să ajungă din timp și să folosească parcarea Coresi Shopping Resort, accesibilă și în timpul competiției. 
Organizatorii mulțumesc pentru înțelegere tuturor locuitorilor, comercianților și participanților la trafic, care ar putea fi afectați de măsurile de restricționare a traficului!

D.D.

COMENTARII

  1. Să nu-mi spuneți că Atena și Constantinopolul nu sunt în sud-estul Europei și că 10 km alergați acolo sunt mai puțin importanți decât alergarea din Brașov

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.