Trafic infernal pe Valea Prahovei

Trafic infernal pe Valea Prahovei

0 195

Valea Prahovei devine de la an la an, de la luna la luna, chiar, tot mai impracticabila. Coloanele de masini care se intend pe kilometric intregi creeaza adevarate blocaje in trafic care nu mai pot fi decongestionate de nicio brigada a Politiei Rutiere.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca pe DN 1, de vreo sapatamana, zi de zi se circula in coloana in statiunile de pe Valea Prahovei, pe sensul Bucuresti-Brasov fiind inregistrate, miercuri, 29 ianuarie, intr-un interval de trei ore, 5.200 de autovehicule.
Potrivit Centrului Infotrafic, pe sensul Bucuresti – Brasov dispeceratul de monitorizare a traficului rutier de la Barcanesti a inregistrat, in intervalul 13.00 – 16.00, 5.200 de autovehicule.
Conform sursei citate, dupa lasarea serii circulatia a scazut in intensitate, insa se preconizeaza ca de joi vor reaparea probleme in ceea ce priveste fluenta traficului rutier.
In zona statiunilor, parcarile amenajate au fost deja ocupate, iar soferii vor fi nevoiti sa caute locuri de parcare pe strazile laterale, fapt care va ingreuna si mai mult circulatia, precizeaza Centrul Infotrafic.
Politistii le recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care actioneaza in principalele intersectii si in zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regula, apar probleme in ceeea ce priveste fluenta circulatiei.
Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN1 Ploiesti – Brasov poate fi folosita si ruta DN1A Ploiesti -Valenii de Munte – Cheia – Sacele, iar pentru a se ajunge in zona Bran – Moeciu poate fi urmat traseul A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.