Trafic dificil la sfarsit de an

Trafic dificil la sfarsit de an

0 114

?


?


Chiar daca ninsorile s-au mai potolit pe moment, traficul pe sosele, in mai toata tara, se desfasoara cu greutate, mai ales in sudul si sud-estul tarii, datorita vantului care viscoleste zapada, a temperaturilor scazute care provoaca polei, dar si a slabei activitati dovedite de cei raspunzatori cu mentinerea in stare cat mai buna a drumurilor.


Din cele constatate acestia nu-si prea fac datoria, intervenind abia dupa blocari ale drumurilor – indiferent de categoria lor – cauzate de tamponari in lant ca urmare a poleiului.


Nici judetul Brasov, aflat la “rascruce de drumuri”, nu este scutit de evenimente rutiere. Pe zona de ses a judetului se intalneste polei si viscoliri de zapada, iar in zona muntoasa nu s-au facut inca deszapeziri multumitoare celor ce isi au domiciliul pe acolo sau oaspetilor lor.


Ingrijorator este faptul ca, an de an, se ivesc aceleasi probleme si aceleasi nemultumiri, de parca celor responsabili le-ar ingheta mintea in acest anotimp, blocandu-le gandirea spre gasire de solutii, mai ales cand ne gandim la afluxul de vizitatori ce va potopi judetul Brasov.


Din nou politia avertizeaza ca “graba strica treaba”, avand in vedere sirul de accidente din ultimele zile, unele cu urmari tragice.


Este de dorit ca responsabilii drumari sa uite ca sunt zile de sarbatoare si sa puna osul la bataie. Sau sa-si schimbe meseria.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.