Trafic de influnta pe fata si pe bani! PSD vrea o Lege...

Trafic de influnta pe fata si pe bani! PSD vrea o Lege a Lobby-ului cu …registru!

1 119
DNA ramane fara pita! Social-democratii s-au hotarat sa legalizeze o afacere extrem de interesanta mai banoasa decat traficul de persoane sau droguri, LOBBY-ul.
PSD vrea înființarea societăților de lobby și a registrului de lobby și de reprezentare a intereselor, pentru a crește transparența în procesul de legiferare și în cel decizional, arată documentul discutat sâmbătă la ședința Consiliului Executiv al partidului de la Neptun (in foto).
Astfel, PSD Legea Lobby-ului prevede beneficii precum  creșterea transparenței în procesul de legiferare și în cel decizional.
”Permite interacțiunea mediului de afaceri cu decidenții politici printr-o reglementare eficientă în acest sens.
Permite implicarea societății civile în procesul decizional, atât la nivel legislativ, cât și la nivel executiv”, arată documentul făcut public de PSD.
Textul de lege ar fi preluat integral din legislația în materie din Austria. Legea ar urma să fie dată în octombrie prin Ordonanță de Guvern.
Pe cand se va lua si pita TRAFICULUI DE PRSONE- PROTITUTIA de la cei cre o controleaza acum – SERVICIILE din STATUL PARALEL.
Horia D.R.

COMENTARII

 1. Legea lobby-ului functioneaza in toate tarile capitaliste si legifereaza primirea mitei care la noi este considerata coruptie. Daca pana la acesta lege borfasii din multinationale mituiau o persoana din guvern cu putere de decizie ca sa le aprobe afacerea acum borfasii din multinationale vor mitui prin cecuri, cu sume egale, toti membri din camera deputatilor si parlament pentru a face legile fiscale cu bucle speciale care sa le permita multinationalelor sa nu platesca taxe pe profit.
  ATENTIE! Prin LOBBY companiile OMV si Exxon Mobil pot schimba legea de explotare a gazelor din Marea Neagra in favorea lor.
  Deci prin LOBBY borfasii din multinationale vor plati guvernul sa faca legile dupa placul lor ca sa le faciliteze furtul.
  De exemplu: General Elerctric din USA a mitui prin LOBBY toti cei 400 de membri din House si 100 din Senat pentru a introduce in legile fiscale niste bucle care le-au permis sa plateasca ZERO taxe la un profit de 10 miliarde de dolari.
  Nu va exista transparenta sau implicarea societatii civile. Astea sant PRAF in OCHI. Guvernele capitaliste nu consulta reprezentantii sclavilor.
  In registru se va stipula ca BORFASUL X a facut LOBBY pentru legea Y cu suma Z. Asta-i „democratia” capitalista. Legile sant facute de cei bogati prin intermediul guvernului pe care il platesc prin LOBBY. Simplu!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.