Tractoristii se revolta din nou din cauza salariilor

Tractoristii se revolta din nou din cauza salariilor

0 97

Daca se credea ca, o data ce lichidarea voluntara a Tractorului a devenit un lucru cert, muncitorii de la Tractorul se vor impaca cu ideea desponibilizarilor si vor inceta protestele, iata ca ziua de vineri a fost una de noi proteste ale angajatilor. Muncitorii au intrat in biroul directorului, pentru a-l atentiona ca nu vor sa semneze preavizele de disponibilizare inainte de a-si primi salariile restante.


Aproximativ 50 de muncitori au reusit sa intre in biroul directorului, iar alte cateva zeci s-au adunat pe coridoarele intreprinderii, nemultumiti fiind de faptul ca din avansul salatiului aferent lunii ferbuarie s-a incasat doar jumatate.


Gheorghe Pasca, administratorul unic al uzinei, numit in sedinta AGA de luni, le-a explicat angajatilor ca salariile restante vor putea fi platite abia dupa ce societatea va incasa bani in urma vanzarii pieselor de schimb aflate pe stoc si a altor sume de bani provenite de pe urma lichidarii societatii.


Un numar de 1.700 de angajati din cei 1.928 de la SC Tractorul SA au inceput sa primeasca deciziile de disponibilizare, dupa ce AGA a decis lichidarea voluntara a intreprinderii.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.