Totul se confirmă, ministrul Ana Birchall, pusă la justiție, coada de...

Totul se confirmă, ministrul Ana Birchall, pusă la justiție, coada de topor a SUA!!

1 112

Ana Birchall, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor

Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte.
Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.

Ați uitat că-n vremea lui băsescu funcționa un birou al CIA la sediul DNA? Ați uitat că Ciorduța se trăgea-n poze cu membri de top ai spionajului american de-aici? Ați uitat că deciziile judecătorilor erau influențate de probe secrete livrate de către SRI, probe despre care apărarea n-avea habar?
Ați uitat că Securitatea ascultă tot ce mișcă fără autorizație, că dosarele se fabricau (și se fabrică) fără niciun fel de probă?

Laura Codruţa Kövesi cu Daren White, fost şef al Secret Service.

Este publică informația Laura Codruţa Kövesi cu Daren White, fost şef al Secret Service s-au înâlnit la Predeal..

Ca o sfidare supremă, s-a blocat în Parlament legea care punea în acord Codul Penal cu hotărârile CCR. De ce?
Simplu, pentru ca golănia să poată continua; să ți se poată face dosar penal pentru abuz în serviciu pe „suspiciunea rezonabilă” că ai trecut pe roșu sau c-ai traversat pe unde era interzis, să nu ți se respecte prezumția de nevinovăție, să nu mai poată fi acuzați procurorii abuzivi ș.a.m.d.

Ceea ce urmează acum e o construcție de-o monstruozitate extremă. Stalinismul din vremurile sale de vârf n-a fost atât de abuziv pe cât se pregătește să devină justiția autohtonă.
În planul de parcurs cu care se lucrează în laboratoarele secrete se vorbește inclusiv de suspendarea unor drepturi fundamentale și – în cazul unor anumite dosare – de blocarea accesului la CEDO.
Aceasta se va face prin eliminarea obligativității completului de judecată de redactare a motivării în 30 de zile.

Și, ca o sfidare supremă, absolut toate deciziile despre care vă vorbesc se vor lua prin ordonanță de urgență atunci când la butoane vor ajunge cei pregătiți să captureze puterea.
Până atunci, sub conducerea „prietenoasă” a lui Birchall se va bate pasul pe loc și se va pune batista pe țambal în cazul oricărui abuz. Stați liniștiți la locurile voastre! Urmează vremuri obsedante.

Dan DIACONU
http://www.justitiarul.ro  & Lupul Dacic

COMENTARII

  1. Birchall este o JIDANCA PROSTITUATA care sufoca Romania cu mirosul de brinza imputita emanat de VAGINUL ei nespalat si plin de sperma marca USA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.