“Toto” Şanta, despre partida cu FC Hermannstadt: “Meciul de sâmbătă o să...

“Toto” Şanta, despre partida cu FC Hermannstadt: “Meciul de sâmbătă o să fie pe viaţă şi pe moarte”

0 42

Un meci special pentru “Toto” Şanta! Sâmbătă, principalul braşovenilor îl are adversar pe Dani Coman, fostul lui elev de la FC Braşov. Dani Coman este acum preşedinte la FC Hermannstadt, echipă pe care braşovenii o întâlnesc acasă, în etapa a 12-a a ligii a 2-a. Fostul portar a fost antrenat de “Toto” pe toată perioada cât a stat la Braşov. Antrenor la sibieni este Marius Măldărăşanu, un alt fost jucător al FC Braşov.

„Ne-am întâlnit şi într-un meci amical. Sunt doi foşti elevi de-ai mei. Dar sunt mai mult decât atât, pentru că portarii sunt speciali. Am o relație deosebită cu ei. Pe Dani Coman nu l-am văzut niciodată antrenor, e priceput în administrație, la birou e locul lui. Măldărăşanu este un antrenor foarte bun, are o echipă competitivă, cu vreo 12 jucători de Liga 1. Aştept meciul. Nu este un avantaj pentru noi că ei au evoluat 120 de minute în Cupa României pentru că au fost folosiți fotbalişti care nu au avut minute, probabil nu i-a interesat competiția. Meciul de sâmbătă o să fie pe viaţă şi pe moarte pentru că ei vor să rămână acolo sus, iar noi trebuie să ieşim obligatoriu din pasa aceasta proastă şi să adunăm puncte.”, a spus Andrei Şanta

“Toto” Şanta a vorbit şi despre meciul din etapa a 11-a, cu Chiajna. Spune că a văzut o creştere, însă golurile au fost luate pe greşeli copilăreşti.

În jocul de la Chiajna s-a văzut o creştere evidentă, dar am făcut erori copilăreşti. Sub nicio formă nu putem da vina pe arbitraj pentru eşecul de la Chiajna. Trebuie să nu mai repetăm greşelile uriaşe pe care le-am făcut. Am luat goluri de curtea şcolii, pe greşeli individuale de copii şi juniori. Este inadmisibil la acest nivel. Păcat pentru ei. Au muncit bine şi săptămâna aceasta, sper ca sâmbăta aceasta să iasă bine, pentru că nu se mai poate fără puncte. Am lucrat foarte mult ofensiv şi defensiv şi sper ca acest lucru să se vadă. Fotbaliştii erau supărați după meciul de la Chiajna, ceea ce e bine pentru că se vede că îşi doresc enorm să obțină o victorie„, a mai declarat Andrei Şanta.

După 11 etape trecute din Liga a 2-a, FC Braşov se află pe locul 16, cu 9 puncte acumulate. Meciul cu FC Hermannstadt va avea loc sâmbătă 30 octombrie, de la ora 13.00, pe Stadionul Tineretului.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.