Toți guvernanții vor trebui să plăteasă pentru Marea Păcăleală numită PANDEMIE!

Toți guvernanții vor trebui să plăteasă pentru Marea Păcăleală numită PANDEMIE!

0 85

Cât de cretin trebuie să fii ca după ce ți-ai vaccinat populația de patru ori să ieși în public fără nicio apăsare și să spui că a patra doză nu oferă protecție împotriva Omicron. Și, după ce că ai fost idiot, fragilizând teribil sistemul imunitar al cetățenilor tăi, să spui că e OK și cu infectarea în masă cu Omicron.
Păi, idioților, împotriva Omicron ați vaccinat întreaga populație! Credeți că un simplu „am fost un dobitoc” e suficient?
Vorbeam cu ceva timp în urmă cu un prieten evreu care-și exprima mirarea față de migrarea masivă a evreilor în Israel. „Cum a fost posibil – se întreba el – ca indivizi care-au ajuns în elita țărilor în care se aflau, să dea la o parte viața și cariera lor de până atunci pentru a emigra în Israel unde să  muncească într-un kibuț?”.
Într-adevăr, întrebarea e justă. Doar că răspunsul și l-a dat instantaneu tot el: „Evreul a fost toată istoria în căutarea țării lui, în care să se știe stăpân și-n care a fi evreu să fie o mândrie”.
Lăsând gluma la o parte, mă întreb sincer, oare oamenii de acolo nu înțeleg ce li se întâmplă? Nu văd aceleași lucruri pe care le vedem noi de-aici?
Aud că se vorbește despre eliminarea certificatului de vaccinare deoarece vor să trateze boala ca pe una normală. E OK, dar oamenii care au suportat tembelismul statului tot nu înțeleg ce li se întâmplă?
Cum de sunt păcăliți într-un asemenea hal?
Răspunsul e simplu: sunt păcăliți la fel cum suntem păcăliți noi, la fel cum sunt păcăliți francezii, englezii, italienii, americanii s.a.m.d.
Li s-a aruncat în față pericolul „morții iminente”, iar acum răsuflă ușurați că nu li se mai bagă pe gât. Știți cum e asta? Ca-n bancul cu evreul care se duce la rabin plângându-se că are mulți copii și nu mai are loc în casă. Rabinul îl sfătuiește să bage și toate animalele în casă și să vină peste o săptămână să-i spună cum e.
Întorcându-se după o săptămână, evreul îi spune rabinului că e disperat și nu mai poate: Atunci rabinul îi spune să dea animalele afară din casă. După încă o săptămână evreul s-a întors la rabin să-i mulțumească pentru cât de bine e în casă!

Dincolo de banc, știți care-i morala?
Gândiți-vă ce nemulțumiri aveați înainte de 2019 și ce vă nemulțumește acum. După doi ani furați din viață, am ajuns cu toții să facem precum evreul cu animalele. Scăpăm de certificat și răsuflăm ușurați.

Autor: Dan Diaconu
Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.